Suzhou Sanical Védelmi Termék Gyártó Co., Ltd. (SSP) alapított 2010-ben található Suzhou City, Yangchenghu város, amely eléggé gazdag szőrös rákok. Cégünk szakszerű légzésvédő termékek gyártásával foglalkozik.

Az SSP minősített bizonyítvánnyal rendelkezik professzionális védőmaszk készítéséhez. Egyike vagyunk azon kevés gyártóknak, akik NIOSH N95 tanúsítványt kaptak. És CE, Benchmark, LA, QS, PM2.5 engedélyezett levél és sok más egyidejű tanúsítványokkal.

Az Országos Foglalkoztatási Biztonsági és Egészségügyi Intézet (NIOSH), a Kínai Fogyasztók Szövetsége (CCA), a Shanghai Municipal Quality and TechnicalSupervision (Kínai Fogyasztói Szövetség), a Kínai Népköztársaság Minőségellenőrzése, Ellenőrzése és Karantinája (AQSIQ) (SMBQTS), termékeink jól teljesítenek az ellenőrzéseken keresztül. A CCA 2015-ös Pm2.5 maszkjának véletlenszerű piackutatásánál a 8285-es átrakó maszk tiszteletet nyer az egyetlen kettős-ötcsillagos termékből. A MASKin márkáján lévő különleges védőmaszk az ügyfelek által ismert, és jó hírnevet szerzett magának, magas színvonalú képminőséget épített fel a szakmai szövetségek és az ügyfelek körében.

A fő termékek különböző típusú PPE masszák és anti Pm2.5 maszkok, mint például a formázott csésze alakú magas szűrő maszkok, összecsukható magas szűrő maszkok és sok más sorozat és különböző típusú. Van egy erős képesség a kutatás és fejlesztés a termék és a technológia, és főként vállalja a termék feldolgozása OEM és ODM. Cégünk a PM2.5 maszk új, hazai márkáinak ismert nemzetközi márkakereskedelmi gyártója és gyártója.

Az SSP mindig összhangban van a vállalat filozófiájával, hogy folyamatosan javuljon, értéket teremtsen, kiválóságot kereshessen. Összpontosítunk arra, hogy teljes terméksorozatot, minősített termékeket és versenyképes árat kínáljunk, hogy ügyfeleink számára jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani.