CE EN149 FFP2 öntött szőtt arcmaszk, aktív szénpor maszk

CE EN149 FFP2 öntött szőtt arcmaszk, aktív szénpor maszk
Termék részletek
A SANICAL professzionális beszállítója és gyártója a minőségi ce en149 ffp2 formájú nemszőtt arcmaszknak, aktív szénpor-maszk termékeknek, amelyeket Kínában gyártanak, és amely egy produktív gyárral van felszerelve. Manapság a levegő tele van különféle szennyező anyagokkal, így az emberek nehezen élvezhetik a tiszta és tiszta levegőt. Kínálunk magas színvonalú ce en149 ffp2 formájú szőtt arcmaszkot, aktív szénpor-maszkot, amely segít a tiszta levegő légzésében.
Alapvető információk a CE EN149 FFP2 öntött szőtt arcmaszkról, aktív szénpor maszkról


Termékleírás a CE EN149 FFP2 öntött szőtt arcmaszkhoz, aktív szénpor maszkhoz

CE 6232

Pormaszkunk a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

1) Megfelel az európai CE EN149 FFP2 szabványnak

2) Többrétegű, nem mérgező, nem allergiás, nem stimuláló anyagokból készül.

3) Állítsa be a kötszercsíkot és a beépített kötszerhab párnát, hogy alkalmazkodjon a különböző arc-formákhoz, kényelmes tömítéssel.

4) A nagy hatékonyságú és erős elektrosztatikus szűrőanyagok hatékonyan szűrik a szilárd részecskék porát. A szűrő hatékonysága eléri a 95% -ot, és megakadályozza az olaj folyékony gázképződését.

5) Használható csiszoláshoz, seprítéshez, őrléshez, gyógyászathoz, szétesési projektekhez, cementhez, mezőgazdasághoz és állattenyésztéshez, porvágáshoz, nehézfémek szennyezéséhez.

Termék név

CE EN149 FFP2 öntött szőtt arcmaszk, aktív szénpor maszk

Cikkszám.

6232

Anyag

Nem szőtt

tanúsítványok

CE EN149

Tökéletes illeszkedés

Háromrétegű anyag, Állítsa be a kötszercsíkot, a beépített kötszerhab párnát, kényelmes tömítést, alkalmazkodjon a különböző arc-formákhoz.

Alkalmazások

CE EN149 FFP2 öntött szőtt arcmaszk, aktív szénpor maszk

Csomagolás

20db / doboz

Kartondoboz mérete

65 * 29 * 42cm

Mennyiségi egység

50000pcs

Fizetés

T / T, 30% -kal haladta meg az egyensúlyt a B / L-vel szembenHot Tags: ce en149 ffp2 öntött nemszőtt arcmaszk, aktív szén pormaszk, beszállító Kínában, gyártó Kínában, gyár, nagykereskedelem, vásárlás, Kínában készült
Vizsgálat

You Might Also Like