EPA javasolja szabályok vegyi anyagok egészségügyi kockázatok értékelése

EPA javasolja szabályok vegyi anyagok egészségügyi kockázatok értékelése


Washington-a környezetvédelmi ügynökség kínál prioritási sorrendbe állítása, és értékeli a vegyi anyagok, amelyek veszélyeztethetik a munkavállalók és más személyek számára.

Január 17-én EPA javasolt három szabályt, amely tisztázná a folyamat több ezer vegyi anyagok lehetséges egészségügyi kockázatok értékeléséhez. Végső folyamatok legkésőbb június 22-én a helyén kell lennie.

EPA feladat előtt áll annak megállapítására, hogy először, mint több mint 62,000 vegyi anyagok vegyi lehet felülvizsgálat.

A három javasolt szabályok szerint az Ügynökség a következők:
Készlet szabály:EPA készlet jelenleg összesen több mint 85000 vegyi anyagok, amelyek közül sok már aktívan elő. A szabály lenne szükség a gyártók értesítik az EPA és a közvélemény még mindig előállított vegyi anyagok száma.
Prioritási szabály:Ezt a szabályt kíván létrehozni, hogyan EPA előreveszi a vegyi anyagok értékeléséhez. EPA fogja használni a kockázat-alapú szűrés eljárás és kritériumok annak megállapítására, hogy egy adott vegyi anyag magas vagy alacsony prioritású. Kijelölt sürgősként kémiai vizsgálatnak kell alávetni Értékelés. Vegyi anyagok a kijelölt sürgősként értékelésnél nem kötelesek.
Kockázat értékelési szabály:Ezt a szabályt kíván létrehozni, hogyan EPA értékelni fogja a meglévő vegyi anyagok kockázata. Az Ügynökség azonosítja a kockázat értékelési folyamat, beleértve a közzététel az értékelés hatálya lépései. Vegyi veszélyek és kockázatok értékelik, valamint jellemző, és a kockázatok meghatározása. Ez a szabály is felvázolja, hogyan az Ügynökség szándékozik kérni a közvéleményben kémiai értékelése.