Hogyan biztos a gázálarc illeszkedik megfelelően

Hogyan biztos a gázálarc illeszkedik megfelelően?


Különböző típusú arcvédők és még különböző márkájú az azonos típusú légzőkészülék jellemzőkkel különböző fit. Nem egy légzőkészülék illik mindenki. Egyes alkalmazottak május lenni képtelen-hoz kap egy megfelelő roham bizonyos légzőkészülék modellek egy adott típusú légzőkészülék. Ez az oka a munkáltató köteles elegendő számú légzőkészülék modellek és méretek, annak biztosítása érdekében, hogy minden munkavállaló választhat egy elfogadható légzőkészülék, ami illeszkedik megfelelően. Korrekciós szemüveget viselt alkalmazottak is problémát jelentenek a felszerelésénél gázálarc. Különleges szerelvények állnak rendelkezésre, hogy tartsa belül teljes Légzésvédők korrekciós lencse. Minősített egyéni illeszkednie kell a lehullott és a lencsék, hogy a jó látás, a kényelem és a tömítés megfelelő voltát illetően. Feszes gázálarc megfelelő védelem nélkül a tömítés a lehullott és a viselő között nem tuds arcát. Következésképpen szakáll és más arcszőrzet, általában kopott fogsor, fej, arc deformitások, vagy ékszerek hiányában felszerelés hogy projektek a lehullott pecsét alatt is súlyosan befolyásolhatja a roham egy lehullott. Megfelelő légzésvédő érdekében ellenőrizze a lehullott minden alkalommal, amikor hordod a légzőkészülék. Ehhez elvégzésével vagy nyomás pozitív vagy negatív nyomás felhasználó pecsét ellenőrzése. Részletes utasítások végrehajtása a felhasználó pecsét ellenőrzéseFüggelék B-1 standard OSHA légúti védelme is.

Fit vizsgálat szükség a feszes lehullott gázálarc. Tudod teszt hatékonyságát a roham a lehullott kétféleképpen: minőségileg és mennyiségileg.

Minőségi illeszkedés vizsgálata magában foglalja a légzési zónáján, ezen a környéken: a légzőkészülék, kopott egy ártalmatlan szagosító vagy irritáló anyag bevezetése. Ha nincs szaga, vagy irritációt észlel a viselőjének, ez jelzi a megfelelő illeszkedést.

Illik mennyiségi vizsgálatok több pontos, részletes információkat nyújt a légzőkészülék illik. Míg a viselője hajt végre a gyakorlatokat, hogy arra is, hogy a lehullott szivárgás, fit vizsgálati eszköz számszerűen intézkedések szivárgás mennyisége a légzőkészülék. Ez a vizsgálat történhet generál egy teszt aeroszol, mint a vizsgálati légkör, környezeti aeroszolos vizsgálati anyag, vagy segítségével ellenőrzött negatív nyomás mérésére szivárgás. Részletes utasításokat minőségi és mennyiségi Fit vizsgálat tartalmazza az OSHA Légzésvédelem szabvány a függelékében.