Hogyan viselkedni használ egy N95 eldobható légzőkészülék vagy porvédő maszkot

A légzőkészülék egy biztonsági eszköz, amely magában foglalja az orr és a száj, és segít, hogy megvédje a viselőjét a légzés, az egyes veszélyes anyagok. Egy N95 porvédő maszkot egy eldobható légzőkészülék, amely megvédi Önt a légzés a kis részecskék a levegőben, mint a por és a penész. Úgy tervezték, legalább 95 %-a por és a levegőben penész kiszűrésére.

Hogyan kell viselni a légzőkészülék

Mindig olvassa el és kövesse a manufacturerand #39; s irányban egy légzőkészülék használata esetén.A légzőkészülék ki kell terjednie az orr és a száj, hogy tartsa meg a légzés a penész és a portól. Ha a légzőkészülék nincs pontosan illeszkedik a hajtogatáshoz, ez nem fog megfelelően működni. Megfelelő illeszkedés a légzőkészülék megköveteli a sima bőrrel való érintkezés. Ez nem fog megfelelően működni a szakáll vagy a arc-haj számára. Még egy napos szakáll növekedés kimutatták, hogy hagyja, hogy levegő szivárgás. Mindig használja mindkét hevederek a légzőkészülék tartsa a helyén tartani a levegő szivárog, ezen a környéken: a légzőkészülék.

Hogyan készítsünk róla, illeszkedik a légzőkészülék

Csinál felhasználó pecsét ellenőrzése, beleértve mindkettő pozitív és negatív nyomás annak ellenőrzésére, hogy ellenőrizze, hogy helyesen tegye a légzőkészülék és beállítani, hogy illeszkedjen megfelelően.

Negatív nyomás ellenőrzése

Mindkét kezét helyezze teljesen a légzőkészülék, és lélegezzük be élesen. Legyen óvatos, hogy ne zavarják a légzőkészülék helyzetét. A légzőkészülék kell húzni az arcod. Ha levegő szivárog az arcodon, vagy a szem körül, állítsa be a foglalatot és a hevederek, és ismételje meg a pozitív nyomás ellenőrzése.

Pozitív nyomás ellenőrzése

Tegye a kezét a légzőkészülék, és lélegezz ki élesen. Ha a légzőkészülék (mint a fenti képen látható) egy kilégző szelep győződjön meg a kilégző szelep fedezésére, amikor kilégzés. Nincs levegő kell szivárog ki a légzőkészülék, ha a légzőkészülék illeszkedik megfelelően. Ha levegő szivárog, újra állítsa be a foglalatot és a hevederek, és ismételje meg a negatív nyomás ellenőrzése.

Mikor dobja ki a légzőkészülék

Mint az N95-porvédő maszkot eltömődik, egyre nehezebben lélegzik. Amikor ez megtörténik, dobja ki a légzőkészülék, és használ egy új. Elveti a légzőkészülék ha a szűrés torn, nedves vagy piszkos belül, vagy torz. Egy torz légzőkészülék nem illeszkedik megfelelően. Egy N95 légzőkészülék nem tisztítani és fertőtleníteni.