Tudjon meg többet a mérgező növényekről


Tudjon meg többet a mérgező növényekről


Számos természetes és egzotikus növény toxikus és ártalmas az emberre, ha lenyelik vagy fitokémiai anyagokkal érintkeznek. A toxikus növényekkel kapcsolatos leggyakoribb probléma azonban az olyan allergiás bőrreakciókból származik, amelyeket számos natív növény, például toxikus borostyán, toxikus tölgy és méreglakk érintkeztetése okozza.


A szabadban dolgozó emberek mérgező növényeknek lehetnek kitéve. A veszélyeztetett kültéri munkavállalók körébe tartoznak a mezőgazdasági termelők, erdészek, kertészek, terepkezelők, kertészek, festők, tetőfedők, építőmunkások, építőmunkások, munkások, szerelők és minden más munkavállaló, akik kint töltik az időt. Az erdőtüzekkel tűzoltó erdők és tűzoltók nagyobb kockázatnak vannak kitéve, mert kiütések és tüdőirritáció alakulhatnak ki a sérült vagy égő mérgező növények kitettsége miatt.


Nagyon fontos, hogy az emberek védőfelszerelést viseljenek munka közben. A Suzhou Sanical NIOSH N95 maszkot , FFP1, FFP2, FFP3 pormaszkot készít. Üdvözöljük érdeklődésen!