Gyanús azbeszt?

Azbeszt egy ásványi szál, hogy fordul elő a rock és a talaj, és megtalálható a fedetlen felújítási munkák, építési anyagok, szerint a központ építési kutatási és képzési (más néven CPWR). Tetőfedő és hőszigetelő anyagok, vakolatok, tömítés, spray bevonatok és pipe-csomagolótermék azbesztet tartalmazó tárgyak közé tartoznak. Expozíció a rost növeli a munkavállaló a kockázata a fejlődő tüdőbetegség, beleértve a tüdőrák, mesothelioma, és azbesztózis, bár lehet, hogy évekig a tünetek, hogy dolgozzon ki.

Lépéseket

CPWR javasolja, három lépést követően a munka projekt megkezdése előtt:

 1. Kérheti a munkaadó, ha te arról, hogy végre munkát magában foglalja a munka azbesztet tartalmazó anyagok. Ha a válasz "igen", a munkáltató kell azbeszt képzés és egyéni védőeszközök, valamint figyelmeztető jelek megjegyezni az azbesztnek való kitettséggel járó helyet. Is a munkáltató lépéseket kell tenniük annak biztosítása a munkások az életükkel és a nyilvánosság számára biztos-ból kitevés.

 2. Védje meg magát.

  • Kezeslábas, fej burkolatok, lábazati burkolatok, kesztyű és gázálarc viselni.

  • Tartózkodjanak a dohányzás, eszik vagy iszik területén jellegzetes-val egy figyelmeztető jel

  • Lezuhanyozni a jobsite ha Ön végzett munka azbeszt csökkentést. Hagyja a munkát ruhák és cipők a jobsite – soha nem hozza őket haza, hogy mossa.

 3. Edződnek. Három fajta azbeszt képzés állnak rendelkezésre:

  • Tudatosság fokozó képzés a legalapvetőbb, és arra összpontosít, amit a munkavállalók kell tennie, ha érintkezésbe azbeszt takarítási és karbantartási munka során.

  • Különleges műveletek és a karbantartás-oktató célja a munkavállalók, akik a javítási ismert azbeszttartalmú anyagokat.

  • Csökkentési dolgozók képzésének egy alapos tanfolyamot, a munkavállalók, akik nem csak eltávolítása azbeszt, de ki is jön, közvetlenül érintkeznek az anyag.