Számos munkahelyi biztonsági veszélyek-2

Számos munkahelyi veszélyek-szegény háztartás

Nemzeti biztonsági Tanács tanácsadóink azonosítani, amit látnak többször is, ha a naplózás ki munkaterületen

2. szegény háztartás

Rendetlenséget teremt blokkoló tűz kilép, vészkijáratok és egy háztartás probléma, amit George, aki székhelye az Egyesült Királyság nemzetközi tanácsadás irányítójaként NSC barátait, gyakran látja.

Egy másik közös veszély? Túlzott halmozási terhelések állványok a raktárban, hogy azokat túl közel a sprinkler fej, amely korlátozhatja a sprinkler hatékonyság vészhelyzetben. Rendetlenséget teremt, szivárgás vagy állóvíz is hozzájárulhat, megbotlás és esik.

Munkavállalók háztartás és higiénia legénysége, hogy vigyázzon ezekre a kérdésekre nem kell várni, mondta Dankert. Ehelyett azt kell megtisztítani, ahogy mennek. "Csak azért, mert ez egy piszkos folyamat nem jelenti azt, nem tiszta-up, kiömlések," mondta.

Ha a rendetlenséget vagy a bukás igényel speciális képzést, hogy tisztítsák meg, majd alkalmazottak kell, hogy figyelmeztessék a biztost, aki tud küld a megfelelő személyzet. Továbbá Dankert ajánlja, félretéve pár perc végén minden műszak, vagy egy péntek délután, kitisztítani megjelöl a napra elhagyása előtt.

Amikor a tárolás, a munkáltatók, hogy biztosítani kell megfelelő területeken rendelkezésre bocsátották, megjegyzi, Harrington, egy NSC senior tanácsadó, Illinois-ban. Harrington azt mondta, hogy gyakran látja helytelenül használt részére raktározás, kellékek blokkoló elektromos berendezések elektromos szobák.

Még akkor is, ha a tárolt készletek, és a megszakító hézag a megfelelő, Harrington rámutatott, a munkáltatók kell vizsgálni olyan helyzetek is, amelyben valaki kellene könnyű hozzáférést a szobában.

"Gondolj vészhelyzet, ahol fények, valami elromlott, és tele a székek," mondta. "Nem ajánlom, tárolása semmit egy elektromos szobában, túl azon, ami a használata, hogy a szobába. Én akar 'ajánl ez egyáltalán."