Számos munkahelyi biztonsági veszélyek-targonca

Számos munkahelyi biztonsági veszélyek-targonca

Nemzeti biztonsági Tanács tanácsadóink azonosítani, amit látnak többször is, ha a naplózás ki munkaterületen

Targonca

Mi az egyik fő oka a targonca összefüggő veszélyek a munkahelyen? George tapasztalat, ez az, amikor dolgozók érzik, rákényszerültek, hogy gyorsan dolgozzanak.

"Mit azt diktálja, hogy tevékenységüket a termelés," mondta. "Ők minden nyomás alatt, és ha nyomás alatt, hogy elkezdi omlós torta"

A parancsikonok tartalmaznak vezetés túl nagy a terhelés, illetve a vezetési zavart. A végeredmény is üti a rack, károsítja a falra, vagy a termék, vagy akár kárt egy munkatársa.

Hogyan munkáltatók reagálnak az ilyen események fontos, de a válaszokat gyakran hiányzik a jel, NSC-tanácsadók azt. George a közös hozzáállás azt mondta, miután egy eset az, hogy az egyén, és csepegtetni fegyelem. A targonca vezető újra képzett, újra vizsgálni, és majd tegye vissza a rendszerbe. De a munkaadók nem azonosítani a kiváltó ok, ami gyakran nem elég személyzet, illetve a teherautók kezelni a jelenlegi terhelést.

Összetételéhez ezek a problémák a karbantartás hiánya miatt és a teherautók, és szétválasztani a járművek, a gyalogosok hiányában naponta ellenőrzések, George mondta. Teherautók rendszeresen meg kell vizsgálni annak biztosítása érdekében, a megfelelő üzemi állapotban, és a munkáltatók kell létrehozni a kijelölt gyalogutak.