Specifikáció a részecske légzőkészülék

Specifikáció a részecske légzőkészülék


A légzőkészülék egy darab célja, hogy megvédje a viselőjét a káros részecskék (mint a por, beleértve a levegőben microrganisms), füstök, gőzök vagy gázok belégzése légúti védőeszközök.

Ezek sor-ból viszonylag olcsó Egyszerhasználatos, eldobható maszk erőteljesebb újrahasználható modellek cserélhető patronok, és által használt a katonai, magán az ipar és a nyilvánosság számára.

Két fő kategóriába sorolhatók: a levegő-tisztító légzőkészülék, ami arra kényszerít egy szűrési elem szennyezett levegőt, és a levegő által szállított légzőkészülék, ahol friss levegőt szállított alternatívaként. Különböző technikákat alkalmaznak, csökkentése vagy megszüntetése káros levegőben lévő szennyező anyagok. És a másik pedig az eldobható gázálarcok, mint az N95 vagy a NIOSH maszkok, amely az anyag, a forma és a tömítés miatt jobb védelmet nyújtanak.

Zavart lehet át terminológia, mint néhány irodalom és felhasználók hivatkozni egy részecske egység, mint a porvédő maszkot, vagy a szűrő, és használja a ciklus légzőkészülék csak: olyan egység, hogy kezelni tudják az illékony szerves vegyületek oldószerek


Vagyunk a szakmai gyártója porvédő maszkot 2011-től.

Mi vagyunk a kínai NIOSH N95 jóváhagyott részecske légzőkészülék gyártó.

Amíg mi most már van a NIOSH N95, CE EN149 FFP2 és AS P2 bizonyítványok.

Készek vagyunk a szakmai por-maszk szállítója (CE légzőkészülék nagykereskedelmi, FFP2 pormaszk factory, PM2, 5 részecskék légzőkészülék gyári) amelyek ügyfél versenyképes áron és a jó szolgáltatás.