Szállított levegős légzésvédő - ők hogy használata gyerekjáték

PPE fontos, és ezért védi a légúti egészség a megfelelő személyi védőfelszereléssel. Gázálarc szűrő könnyű, praktikus, könnyen használható, és gyakran egy jó választás a személyes légzés védelem. De a munkahelyi környezetben, ahol gázálarc szűrő nem, vagy nem kell viselni, és alternatívát kell találni. Ezek a tényezők a következők:

• Zárt terület
•Air elmozdulás
•Oxygen hiány
•Very nagy koncentrációban
•Very mérgező anyagok
•Unknown szennyező anyagok

Ha nem mérnök, ki a veszélyt, és ha nem tudja kiszűrni a levegőben, van egyetlen egy alternatív: van, hogy tiszta levegővel. Ez a könyv egy légi palack (önálló légzőkészülék vagy SCBA), vagy egy tömlőt a távoli kompresszor tiszta levegő légzési történhet.

Mindkét légzőkészülék rendszerek rendelkeznek a előnyeiről és hátrányairól. Például egy SCBA egy rendkívül magas szintű védelmet nyújt, de a korlátozott a kínálat a levegő, amely korlátozza a működési idő. -A ' is egy kereslet-típusú légzőkészülék, amely előírja, hogy viseljen egy feszes arc darab. Másrészt míg szállított levegő rendszerek szállít a levegő folyamatos áramlását, így bő szabású Csuklyák és sisakok, hosszú légzés tömlők korlátozhatják a mobilitás és a tartományban.

Mikor jön a szállított levegős légzésvédő, termékeket kínálja mind a laza és a feszes fej-felsők, sátrakat, sisakok, pajzsok, széles választéka felhordott Sundström és maszkok, tömlő és a szabályozó hatóságok, amelyek segítségével felhasználók nem csak egy folyamatos áramlását a biztonságos légzési levegő, de is csatlakozni a levegő-meghajtású eszközök. Ezenkívül a Sundström köre magában foglalja a hegesztési sátrakat és a légitársaság szűrők, amelyek a szennyező anyagok, a Olajköd, a nedvesség és a szagok eltávolítása a légzési levegő.