A kijelölés PPE

Kijelölés: Match a veszélyek PPE
Mielőtt kiválasztaná a PPE, először eldönteni, hogy PPE a megfelelő, és az egyetlen megoldás. OSHA rámutat e rendelet betartásának útmutatást, akkor ne a rejtettség PPE eszközök egyedül veszélyek ellen nyújtanak védelmet, de PPE kell használni együtt őrök, a műszaki előírások és a megfelelő gyártási gyakorlat.

A következő kérdéseket:

• Lehet a veszélyt el kell távolítani a helyettesítés vagy megszüntetését egy összetevő vagy feladat?

• Lehet a veszély csökkenthető őrök vagy újratervezése a készülék?

• Munka gyakorlat, eljárás vagy igazgatási ellenőrzések lenni betesz hely az a probléma kiküszöbölése?

Ez a megközelítés annak szükségességét, hogy a PPE enyhítő egyre több a szabály, mint egy javaslat, OSHA. A nemrégiben átadott króm VI szabályzatban OSHA szükséges a műszaki előírások és a munkamódszer, ahol megvalósítható, hogy abate veszélyek, ahelyett, hogy azonnal PPE veszélyek elleni védelme érdekében.

Még a műszaki előírások, munkavégzési és adminisztratív ellenőrzések végrehajtását annak szükségességét, hogy a PPE valószínűleg még mindig. Gázálarc erősen írnak. Van világos útmutatást és követelményeket a szemüvegek, kesztyűk és lábbeli. Ugyanakkor a PPE ruházati kiválasztásának folyamatát jelentős ügyességet igényel, mert ez a legkevésbé meghatározott előírások alapján OSHA PPE.

Szabályok és iránymutatások Védőruházat kiválasztásának általánosabb, a széles potenciális veszélyek, hogy Védőruházat címét, ideértve a hő-, láng, arc, és a toxikus szilárd anyagok, gőzök, folyadékok, aeroszolok és bloodborne kórokozókkal szembeni kitettségek miatt. Akkor is, ha a PPE tárgyalt rendelet foglalkozik a veszélyek, mint például az azbeszt, ólom, veszélyes hulladék és vészhelyzeti műveletek, tűzoltóság, elektromos munkavállalók és bloodborne kórokozók, a különleges követelményeket és a kiválasztási útmutató homályosak.

A kémiai és biológiai Védőruházat, az alapvető döntéseket a szövet, a varratok és a design. Ezek szabályozza kérdésekre, mint:

• Mekkora a valószínűsége a tényleges kapcsolat?

• Kapcsolat valószínűleg összegét?

• Mi a várható időtartamára kapcsolat?

• Milyen irányban van a kapcsolattól?

Amikor az elsődleges kémiai vagy biológiai veszélyek összpontosított, a kiválasztási folyamat során is figyelembe kell venni más veszélyek, mint például a gyúlékony vagy robbanékony légkörben, meleg vagy hideg hőmérséklet, fizikai veszélyek, szúrások, horzsolások, csipetnyi, vagy megragad/gubanc veszélyeket, csúszás, eső és láthatóság â €"mind látta, hogy látott.

OSHA megköveteli, hogy PPE kell biztosítani, a használt és egészségügyi és megbízható módon. Ez vezet a határozat között rendelkezésre álló, korlátozott használatára vagy újrafelhasználható lehetőségek. Abban az esetben, kémiai és biológiai Védőruházat, "egészségügyi és megbízható" lehet értelmezni, mint tudva, hogy a cikk eléggé mentesíteni kell a kórokozóktól, és hogy távolítsa el a veszély és az előzetes expozíció vagy mentesítési eljárással nem sérült.