A légzőkészülék élettartama

Dust mask manufacturer


Pormaszk gyártó vagyunk. Mindig pormaszkokat árusítunk ügyfeleinknek. Néhány vásárló azonban nem egyértelmű a légzőkészülék élettartamáról


Vita szükséges. Ma meg kell vizsgálnunk, mi történik, amikor a légzőkészülék nem működik? Beszélni kell a légzőkészülék használatának élettartamáról.


Amikor a légzőkészülék már nem biztosítja a felhasználó által kívánt védelmi szintet, a hasznos élettartam véget ér. A szűrőanyag eldugult. Lehetséges, hogy a légzőkészülékkel történő légzés nehéz. A gázok vagy gőzök elleni védelemkor a szorbens elérte kapacitását, és már nem képes elfogni és visszatartani a káros szennyező anyagokat.

Vagy akkor lehet, ha a légzőkészülék megsérült, vagy a légzőkészülék már nem teljes. A használónak nem kell elviselnie. Valójában nem viselhető a viselő biztonsága érdekében.


"A légzőkészülék élettartama számos tényezőtől függ, beleértve a környezeti feltételeket, a légzési sebességet, a szűrési képességet, a levegőben lévő szennyezőanyagok mennyiségét stb. a várható életük tényezői.