Három tényező, amelyek hozzájárulnak a hatékony légzésvédelemhez

Három tényező, amelyek hozzájárulnak a hatékony légzésvédelemhez


Az N95 típusú légzőkészülékek számos iparágban kritikus fontosságúak a munkavállalók egészségéhez és biztonságához. Az idei információk nagy része három tényezőre összpontosít, amelyek hozzájárulnak a hatékony légzésvédelemhez: a légzőkészülékek megfelelő használata, a szűrés és a kopás.


Ez a három tényező a légzésvédelem három szerkezeti eleme.


A légzésvédő felhasználók számára, akiknek a munkahelyen N95 védelmet igényelnek, a megfelelő légzésvédelem három alkotóeleme különösen fontos. A felhasználó által elhasznált N95 szűrőmaszk légzőkészülék vagy N95 patronnal ellátott elasztikus légzőkészülék védi a felhasználó egészségét és biztonságát (mindkettő az "N95 Respirator" általános kifejezéssel kombinálva). A légzésvédelem hatékony végrehajtása érdekében három dolgot kell figyelembe venni:

(1) A légzőkészüléket megfelelően kell viselni és viselni, ha kitéve van.

(2) A légzőkészüléknek legalább a szűrőn áthaladó részecskék legalább 95% -át el kell mennie (ahonnan az N95 95-ös származik);

(3) A légzőkészüléknek illeszkednie kell a felhasználó arcához, hogy minimalizálja a részecske bypass szűrését, valamint annak kockázatát, hogy a légzőzónába kerüljön a felhasználó bőrének és a légzőkészülék pecsétének résén keresztül.


Ha többet szeretne tudni az N95 légzőkészülékről , kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot.