Milyen adatokat kell kinyomtatni a CE EN149 minősített porvédő csomagon?

Milyen adatokat kell kinyomtatni a CE EN149 minősített porvédő csomagon?

Az alábbi információknak világosan és tartósan meg kell jelölniük a legkisebb kereskedelmi forgalomban kapható csomagolást vagy átláthatónak kell lenniük, ha a csomagolás átlátszó.

(színes dobozok vagy más csomagok)

1. A gyártó vagy szállító neve, védjegye vagy egyéb azonosítási módja.

Például: a "Benehal" márkáját nyomtatni kell a színes dobozra2. Típusazonosító jelölés.

Például: termékszámunk 6112.


3. Osztályozás
A megfelelő osztály (FFP1, FFP2 vagy FFP3), majd egy szóköz, majd:
"NR", ha a részecskeszűrő félmaszk csak egy műszakos használatra korlátozódik. (kétszer nem használható). Példa: FFP3 NR.

Vagy "R", ha a részecskeszűrő félmaszk újra felhasználható. Példa: FFP2 R D. "4. Az európai szabvány kiadásának száma és éve.

Például: EN149: 2001 + A1: 2009


5. Legalább az eltarthatóság éve. Az eltarthatósági idõ elteltével az alábbi ábrán látható piktogram értesülhet, ahol yyyy / mm az évszámot és a hónapot jelzi.

image.png


6. A rendeltetési ország hivatalos nyelvén vagy az alábbi ábrán látható piktogram használatával a "lásd a gyártó által szolgáltatott információkat" kifejezést:

image.png7. A gyártó ajánlott tárolási feltételei (legalább a hőmérséklet és páratartalom) vagy az azzal egyenértékű piktogram, az alábbi ábrák szerint:

image.pngimage.png


8. A dolomit eltömődési vizsgálatot elhagyó részecske-szűrő félmaszkok csomagolását a "D" betűvel együtt kell jelölni. Ez a levél a besorolási jelzést követi, amelyet egy szóköz előz meg .

Például: FFP2 RD


CE EN149 FFP2 mask

dust mask