Milyen maszkot, de alkalmas a gyerekeknek.

Európa, Japán és más helyeken, van egy vékony maszkot kapott egy meleg fogadtatást, külföldi kiválasztási maszkok a előtétel-ból vékony, gyors szűrése és védelem tulajdonságai. Védelmi szempontból 100 nanométeres szintű film maszkok megáll minden átmérője nagyobb, mint 100 nano-részecskék, beleértve a PM2, 5, a legtöbb baktériumok, vírusok, SARS, MERS, és így tovább, tud is fatuskó minden pollen Barka.

Maszkok, csak mintegy száz nanométeres védő hatású egyrétegű PTFE-fólia segítségével elérni a PM2, 5, maszkok és 100 nanométer vékony-film "lélegző" fólia különösen alkalmas a gyermekek több mint 3 éves.

Mert anyagcsere, a gyermekek és felnőttek, gyermekek #39; s légúti követelmények viszonylag magasak, így a hagyományos maszk anyagaival szűrés teljesítménynek alatt előfeltétele, légzési ellenállása túl nagy, nem képes megfelelni a gyermekek #39; s légúti van szüksége.

Leírás a viselése kényelmes, ha a nem-szövött olvad fújt maszkok tapasztalja, hogy érzem magam, mint egy paplan, maszkok film tapasztalat összegek selyem sál.

Maszkok "lélegző" fólia nagyon magas, összehasonlítva más maszkok, általában 100-nanometer szintű film maszk viselése futás, kerékpározás és így-ra lesz túl nagy terhet.