Befolyásolja-e az új koronavírus mutációja a fertőzőképességet? A WHO így válaszolt ...

Befolyásolja-e az új koronavírus mutációja a fertőzőképességet? A WHO így válaszolt ...


Helyi idő szerint 2020. augusztus 21-én a WHO főigazgatója, Tedros Tedros azt mondta, hogy reméli, hogy az új korona-járvány két éven belül véget ér, de az előfeltevés az, hogy nemzeti és nemzetközi szinten szolidaritás és együttműködés valósulhat meg az ország elleni küzdelemben. a járvány.


Tan Desai figyelmeztette azokat az országokat, ahol az új korona megerősített eseteinek száma jelenleg csökken,&"; a haladás (járványellenes) nem jelenti a győzelmet GG". Mielőtt a hatékony oltás hivatalosan elérhető lenne, egyetlen ország sem lesz biztonságban. Ezért nagyon fontos, hogy az országok gyorsan észleljék és megakadályozzák a klaszter-átvitelt, megakadályozzák a közösségi továbbítást, és új korlátozó intézkedéseket vezessenek be.


Ugyanezen a napon Maria Van Kokhoff, a WHO egészségügyi sürgősségi projektjének technikai igazgatója elmondta, hogy a világon jelenleg több mint 80 000 új koronavírus génszekvencia van, és a mutációk nagy része nem fogja befolyásolni a vírus fertőzőképességét és súlyosságát. A WHO külön munkacsoportot hozott létre a különböző mutációk megerősítésére és a vírus viselkedésére gyakorolt ​​lehetséges hatásuk tanulmányozására.


Ryan, a WHO' egészségügyi sürgősségi projektjének vezetője azt is elmondta, hogy komolyan kell vennünk a járványt, minden tőlünk telhetőt meg kell próbálnunk a vírus visszaszorításában és a halálozási arány csökkentésében, és meg kell tanulnunk együtt élni a vírussal, még mielőtt a végső vakcina elkészülne. fejlett." Mindenképpen képesek leszünk túlélni az új korona járványt."


A vakcinák nem hagyják, hogy az új koronavírus önmagában véget érjen

Ezért továbbra is meg kell őriznünk a jó higiéniai szokásokat: gyakran mossunk kezet és viseljünk maszkot.


A Suzhou Sanical, amelynek maszkja van a Benehal márkához, amelyek közül sokat a NIOSH, a CE és más mérvadó szervezetek tanúsítottak és külföldre exportálnak, és a felhasználók mélyen támogatják és szeretik a világ minden tájáról.


微信图片_20200824204924