Csésze alakú N95 maszk veszélyek szabványosítandó

Csésze alakú N95 maszk veszélyek szabványosítandó
A szilikon maszk, hogy az emberek, azonnal válik egy másik arcát. Az elmúlt néhány évben, Kína rendőrség repedt számos esetben megmutatni, hogy az eredeti fogyasztása a csésze alakú N95 maszk eredmények többször használt a bűnözők, vált egy olyan beavatkozás nyomozás. A rendőrség ünnepélyesen kijelentem: szigorúan szabályozza az eladás, csésze alakú N95 maszk.
További felhasználásának csésze alakú N95 maszk könnyen bűncselekmény elkövetésére
Tavaly óta esetekben egyszerű lopás, rablás és a nemi erőszak különböző részein az ország. 2013-ban február, Guangzhou Liwan egy ember betörés a érték-ból millió dollár ékszert, miután visel egy csésze alakú N95 maszk szökésben. És 2013-ban az elmúlt, Anhui, Jiangsu és bizonyos tartományokban hazánkban került sor több esetben a "könnyen kezelhető" ATM gép bűnözéssel kapcsolatos ügyekben.
Mivel a csésze alakú N95 maszk a kár, annyira hogy senki sem cső ez?
Művészi maszk nem lépi túl a jogi hatálya
Hangzhou Xiaoshan Észak száraz rendőrség Mao Gedi azt mondta, hogy nem a jog vonatkozó rendelkezéseinek az értékesítését, csésze alakú N95 maszk. Ez úgy értendő, hogy ez a maszk egy játékszer kategória, és Kína tilalom játékok értékesítése csak két: egy halálos lőfegyverek és lőszerek és az emberi egészségre veszélyt játékok, így a meglévő jogszabályok rendelkezéseivel összhangban rejtett hatalmas káros szilikon maszk nem haladja meg a l értékesítési jogi hatálya alá.
Rendőrségi: online értékesítés csésze alakú N95 arcát, hogy szabványosított
Az elmúlt években az oldalon jelent meg, számos speciális értékesítési csésze alakú N95 maszk oldalt, Taobao és olyan e-kereskedelmi webhely, bár az emberi bőr maszk van tiltva, mint egy érzékeny szó, van még sok boltosok leple alatt a szimuláció maszk eladás az ilyen termékek.
Ügyfélszolgálati munkatársak csésze alakú N95 maszk szimulációs mértéke 95 %-át vagy többet eladni, anyaga orvosi szilikon, 0,1 mm-es vastagságával. Lehet kopott az arcon egy tucat óra után is beszélnek, fárasztó, enni.
A rendőrség egy interjúban azt mondta: "Mi a rendőrség még mindig remélem, hogy az érintett szervek be egyes politikák szabályozzák az eladás, csésze alakú N95 maszk."