NIOSH N95 maszk hasonló-hoz szembenéz

NIOSH N95 maszk hasonló-hoz szembenéz
Szimulációs NIOSH N95 maszk van osztva arc és Füllhalgatók NIOSH N95 maszk, de nem számít, milyen gyors arc, nem csak reális bőr és gyönyörű arcvonásait, tehát nem úgy gondolja, ez csak a NIOSH N95 maszk
NIOSH N95 maszk van osztva egy sor fej NIOSH N95 maszk és a fél arca NIOSH N95 maszk két, teljes körű NIOSH N95 maszk mint a neve is sugallja van minden beállítva, a fej, fej birtokol kiterjedt-a mellkas, az egész fejét tekert fel , Ilyen NIOSH N95 maszkot viselnek kényelmesebb, nincs szükség a ragasztó, míg az ár magasabb, különböző arc lehet alkalmazni.
A két NIOSH N95 maszkok áttekintése
Teljes körű NIOSH N95 maszk, fej NIOSH N95 maszk kopasz, természetesen, is kérhet implantátum haj, persze, az ár a teljes készlet beültetett haj is, lehet, hogy drágább, mint a két sapka, mert túl nagy a munkaterhelés , persze, a hálózat általános beszerzési elosztott parókát.
Magas NIOSH N95 arc, ez a NIOSH N95 maszk árak általában ezen a környéken: 800 yuan, az a bőr NIOSH N95 maszk a legtöbb belépő szintű termékek, rajta smink ragasztó, csak az arc, a NIOSH N95 maszk kell beültetett szakáll és szemöldök. A specifikus nézni egy klasszikus fél arc NIOSH N95 maszk. NIOSH N95 maszk és NIOSH N95 maszk NIOSH N95 maszk készült orvosi szilikon, és nincs semmi gond, a felhasználásra és a biztonsági.
Természetes bőr, finom arcvonásait, reális textúra

A termelés e kétféle szimulációs NIOSH N95 maszk az a sok modell szimulációval magasabb, mint 95 %-át ezek NIOSH N95 maszk "bőr színe" közel az igazi színét, férfiak egészséges búza színe, hölgy elpirult, a bőr is hibátlan, nagyon természetes; nem csak ezt. Gyönyörű arcvonásait, hogy ezek életszerű arc NIOSH N95 maszk úgy néz ki több kifinomult, a férfi csinos, szép hölgy, hogy úgy néz ki tényleg nem mondom. Ennél is fontosabb, a magas szimuláció NIOSH N95 maszk textúra reális és aprólékos, különösen az idős NIOSH N95 maszk vannak ráncok, sötét foltok.