Túlzó-vékony szimulációs N95 osztály maszk hasonló igaz Yan

Túlzó-vékony szimulációs N95 osztály maszk hasonló igaz Yan
A térképen, maradt a nagy szimulációs N95 osztály maszk, a jobb képet, hogy a hatás után az N95 osztály maszk készült szilikon, de is beültetett szemöldökét, az ábra látható, bár a N95 maszk jellegét meghatározza három dimenziós arcvonásait, de a Összességében tényleg nagyon vékony, csak 0,1 mm, a szem és az arc széle az több vékony, amely segít az emberi bőr N95 osztály maszk csatolt az arc után a természetes fúziós a valódi bőr, a szín és a valódi emberek, nagyon természetes, életszerű.
Nagyon reális bőr textúra
Szimuláció az N95 maszk egy részletes textúra felületének, szakmai mester azt mondta, hogy ezt a textúra növeli a szimuláció, de a termelési módszer meglehetősen összetett. Előre a faragás penész, jellemző, hogy ezek a finom textúra. Nem csak, hogy a pórusokat, a feldolgozás is igényel bonyolult kivitelezés, ezek oly élénk szimuláció a pórusok, nagymértékben növeli a N95 szintű maszk szimuláció.
Életszerű N95 maszk a rejtett veszélyek
 
Szimulációs N95 osztály maszk nem mint az általános játék, ez egy varázslatos könnyű függvény kapacitás, hanem rejtett rejtett veszély, Képzeld el, ha a törvényen kívüli elemek álcázás mások bűncselekményeket, ez akarat ad a rendőrség oldja meg az ügy nagyobb akadályok okozta de azt is, hogy a Közösség, a köz- és vagyon biztonsági veszélyek, e meg kell ügyelni.
Helyszíni valós N95 szintű maszk Utánvéttel
Sorrendben szimuláció N95 osztály maszk sok eladók nevezzük Utánvéttel, valóban így például ezen az oldalon, ha van rendelések cím, de könnyen fel ügyfélszolgálatunk így figyelmen kívül hagyja, mert a napi szállítások túl nagy , ajánlott, hogy az Unió ügyfél szolgáltatás, mondd meg nekik, a kívánt stílust, és a telefon, cím és név, hogy szállítása ugyanazon a napon. Mi általában használ szállítási Shunfeng, 3 nap lesz, után a termék átvételét nézni, és majd a pénz kell szállítani, hogy a futár. Néhány ember lesz a kérdés: a pénz, hogy a biztosítási futár? Tud pihenés bebiztosított ember, hogy mi már szerződést kötött az SF Express, hogy mer nem zsarolás a pénzt. Ha tényleg nem bízol, közvetlenül utalhatsz pénzt nekünk, vagy Alipay bankkártyával akarat csinál.
Egyéni magas rangú N95 osztály maszkok letét fizetése szükséges.
2015-ig magas szimuláció az emberi bőr, N95 osztály maszk mellett a helyszínen van egy szokás szerint az igazi arcát, N95 osztály maszk egyéni kell 1, nagy felbontású képek 2,30 % a betét, az általános egyéni ár 1500 yuan, Ön szükség-hoz fizet 300 dep osit, a fennmaradó 1200 jüan utánvét. 300 jüan betét itt a penészgomba-díját.