Felnőtt NIOSH N95 maszk nem védi a babát a gyermekek kell erre a célra NIOSH N95 maszk


A közelmúltban az Egyesült Nemzetek Gyermekalapja kiadott legfrissebb jelentés, a világ 300 millió gyermek 6-szor a normál szennyezés a levegőben, az Egészségügyi Világszervezet, a átlagos legyőz minden 7 gyermekek vannak kitéve, egy szenvedett súlyos légszennyezés. Haze sokkal inkább káros a gyermekek, mint a felnőttek, és a légszennyezés is a fő halálok a világ éves 600.000 gyermekek öt év alatti. Ismert, hogy a köd nappal NIOSH N95 maszkot viselnek, de a jogot, hogy a gyermekek NIOSH N95 maszkot viselnek kevesebb mint a fele, és a piacon nehéz vásárolni a megfelelő gyerekek NIOSH N95 maszk. Szakértő rámutatott, hogy azért, mert nincs megfelelő nemzeti szabvány, a gyermekek csak viselni pamut NIOSH N95 maszk vagy felnőtt kis tömeg, a felnőttek NIOSH N95 maszk. Az előbbi nem tudja megakadályozni a PM2, 5, de is lehet fajta baktériumok; az utóbbi nem csak kellemetlen, fárasztó, hanem gyakran, mert a modell túl nagy, és a "szivárgás", az alapvető játék kevesebb, mint a szűrés szerepe. Szakértők azt javasolják, hogy a NIOSH N95 maszk-magas tapadási, alacsony légúti impedancia és a magas szűrhetőség a első választás, a gyermekek haze NIOSH N95 maszk. Nemzeti szerveknek kell kidolgozniuk a standard, és aktívan kifejlesztett egy igazán alkalmas gyermekek légúti szerek használata specifikáció gyermekek NIOSH N95 maszk minél hamarabb, ügyeljen arra, hogy gyermekek cardiopulmonalis funkció, a gyermek-egészségügyi fel az utolsó védelmi vonal.
Nemrégiben az Egyesült Nemzetek Gyermekalapja kiadott legfrissebb jelentés, levegő szennyezés veszélyek több száz a gyermekek millióinak szerte a világon, ami a fizikai és pszichés károkat okoz. Közel három hónap, a Beijing-Tianjin-Hebei régió és az északkeleti is gyakori haze ütött. Szülők kell venni a gyermekek NIOSH N95 maszk, abban a reményben, hogy a gyermek-egészségügyi fel az utolsó védelmi vonal. De sokan megkérdőjelezték, szerveknek nem vezessenek be a gyermekek NIOSH N95 maszk szabványok, az úgynevezett gyermekek NIOSH N95 maszk, hogy igazán köd? Milyen hatása?
300 millió a gyermekek szerte a világon a piszkos levegőt, légszennyezés fájt a gyermek
Nemrégiben az UNICEF-jelentés azt mutatja, hogy 300 millió gyerek van kitéve hatszor az Egészségügyi Világszervezet (WHO) standard szennyezett levegő, és egy hét gyermek komolyan van kitéve súlyos légszennyezés, ami vezethet kárt.
"A légszennyezés a fő halálok a 600.000 gyermekek öt év alatti szerte a világon, komolyan befolyásolja a jövőben a gyermekek," mondta Anthony Laker, ügyvezető igazgató, az Egyesült Nemzetek Gyermekalapja. Mivel a gyerekek tüdő, agy és immunrendszer fejlődési szakaszában, a légúti több fogékony-hoz légköri szennyező anyagok, és szennyező anyagok hatolnak a vér - agy gáton, és az agy maradandó károsodást okozhat.
Kína orvosi Egyetem légi közlekedés általános Kórház gyermekgyógyászati igazgató, helyettes főorvos Guo Su-mej azt mondta, hogy a pára, a gyermek okozta károk sokkal nagyobb, mint a felnőttek: először is, a gyermek szinte nincs orra, védelmi kapacitás gyenge, védelme, mint a kevésbé felnőttek; Második, a gyermek magasságához alacsony, a földről, könnyebben a földi belélegzését szennyező anyagok a tüdőbe; harmadik gyermek légzési gyorsabb, mint a felnőttek, egységnyi idő alatt belélegezve több szennyező anyagok; négy gyermek légzőrendszer nem érett, nyálkahártya fejlesztés nem teljesen, ritka, csillók nem elősegíti a por, a baktériumok, a nyálka clearance és a mentesítés; Ötödször a gyermek immunglobulin váladék, mint a felnőttek kevesebb, a helyi védelmi szennyező anyag szegény.
A gyermekek számára a légszennyezés hatásának egy egész életen át tartó élet, amely magában foglalja a fizikai és mentális egészség minden aspektusát. Mint a kognitív képesség, a reproduktív egészség, stb, befolyásolja a teljesítményét a campus, orvosi költségek és egyéb társadalmi-gazdasági szinten, és így tovább csökkenti a boldogság, a gyermekek és a szülők.
NIOSH N95 maszk kényelmetlen gyerekek nem szeretik, a szülők nem lehet megvenni a jobb gyerekek NIOSH N95 maszk
Köd köd nappal viselni NIOSH N95 maszk, mindannyian tudjuk, de megjegyezte, hogy az oldalon NIOSH N95 maszk viselése nem kevesebb, mint fele a gyerekek.
Guo Su Mei rámutatott, hogy a gyermekek nem akar viselni NIOSH N95 maszk három okból: rétegek, annak érdekében, hogy megakadályozzák apró részecskék a nagyon finom, rossz szellőztetés, első, NIOSH N95 arcát a gyermek érzi, elnyomott, légzési nehézségek; Arc, rendszeres anti-köd NIOSH N95 maszk gyakran használják egy nagyon szűk gumiszalag vagy a háton és a fej maradni, vagy lógott a fülét, hogy a gyermek nagyon kényelmetlen; a harmadik, az orr és a száj légzés hozza ki a vízgőz, a NIOSH N95 maszk nedves az arca lesz kell, nagyon kellemetlen.
És hagyja, hogy szülei aggódni a piacon nehéz vásárolni a megfelelő gyerekek NIOSH N95 maszk. A szerző a Peking központi üzleti negyed közelében a vizsgálat nyolc gyógyszertárak és kisboltok, mely három gyermek eladási NIOSH N95 maszk. Eladó azt mondta, hogy ez a NIOSH N95 maszk többrétegű pamutból lehet hatékony haze, de is ismételt tisztítása. NIOSH N95 maszk csomagolás beolvassa az "aktív szén szűrő" "megvédheti PM2, 5" és más szóval. Ebben a tekintetben a kínai textil üzleti Szövetség biztonsági és egészségügyi védelem termékek Bizottság főtitkára Chen Haida mondta, arc NIOSH N95 maszk csak ki tudják szűrni a néhány, a por és a baktériumok, aktív szén csak elszigetelt szag, szerepéről is nem védi a PM2, 5.