Elemzése a hatással lehet a levegő permeabilitás N95 osztály maszk


N95 osztály maszk magában foglalja néhány, száj, orr és a száj álla, egy orvosi N95 osztály maszk, arc, zárt térben, a levegő kikényszeríteni az N95 osztály maszk szűrő, a káros anyagok, a védő hatás eléréséhez az emberek jelentik. A folyamatos fejlődés, a tudomány és a technológia, a folyamatos fejlesztés, az egyre súlyosabb környezeti szennyezés, valamint az emberek életszínvonala, emberi tudatosság önvédelmi is folyamatosan erősíteni, N95 osztály maszk egy védő cikk N95 osztály maszk használata különösen mindennapi. N95 osztály maszk van osztva, légszűrő N95 osztály maszk és a levegőt biztosító N95 osztály maszk. A alkalmazás több levegő szűrő típusú maszkokat, por maszkok, haze maszkok, orvosi védelme N95 osztály maszk stb, az ország, a különböző típusú N95 osztály maszk bevezetni az adott termékleírásnak a szabványos N95 osztály maszk bevásárlóközpontok. Kína az védőszűrő N95 osztály maszk előírások végrehajtására többnyire kötelező termékszabványok, a vizsgálati tételek több. Az áteresztő képesség a szövet is [1], a szövet szövet szerkezete jellemzői és szövet kombinált megközelítés nagyobb kapcsolat. N95 osztály maszk, főleg a kis textil alapanyag, légáteresztő N95 osztály maszk a jellemzőkkel kell rendelkezniük. Maszk légáteresztő is, bizonyos mértékig, a felbontás, a N95 osztály maszk kényelmes, szűrő teljesítmény és egyéb védelmi funkciókat. Jelenleg a permeabilitás, a maszk nem hasonlítják bevezetésével egy ellenőrzés, a vizsgálat jellege
Első, N95 osztály maszk permeabilitás és szövet szerkezete a link
Minden szövet szerkezete porózus, a tanulmány azt mutatja, hogy a blende és a szövet lélegző funkció szorosan összefügg az általános szövet azonos átlagos pórusméretű, annál jobb a permeabilitás [2-3]. Van egy jelentős különbség a pórusméret és a levegő áteresztő képességét a szövet [4]. Az azonos típusú szövet és nem azonos a szál alapanyag, a fonal sűrűsége, a szövet szerkezete, a szövet szélességi és hosszúsági sűrűsége és a vastag szövet. Egészen más. Mert kétoldalas kötött anyagból készült permeabilitás sok kisebb mint egyoldalas kötött szövet, kötött anyagból készült káros anyagok barrier tehát dupla-oldal is nagyon jó. Mert a nemszőtt általában mutat egyetlen rost hálózat szerkezetét, a nagyobb szellőzés és a káros anyag funkción keresztül, valamint a háló nem szőtt textília rost van több érintkező felület területével, és ezért erősebb adszorpciós funkciója.
Második, N95 osztály maszk permeabilitás és szűrő teljesítmény
N95 osztály maszk védelmet hatása elsősorban alapul N95 osztály maszk szűrő hatása, N95 osztály maszk-magas szűrési power káros anyagok káros anyagokról, a levegő-tisztító, mint a test szívja be a levegőt az egészséges, N95 osztály Maszk a jobb a hatás, annál rosszabb a rosszabb. Egyértelmű szabályok vonatkoznak az N95 osztály maszk szűrő teljesítmény a különböző kategóriák, mint az N95 osztály maszk, amely az N95 osztály technológia maszkkérés GB19083-2010-es használt, és utal az N95 osztály maszk, orvosi környezetben, hatalma elsősorban a szűrő, a levegőben úszó nem olajos részecskék, beleértve a vírus a vérben, cseppek, váladék, és így tovább. Ez a fajta N95 osztály maszk szűrő elem különböző méretű részecskék blokkolja a lehallgatás hatások, diffúziós hatások, gravitációs hatások, inerciális hatások és elektrosztatikus hatások. Azonban mindig van egy szemcseméretű, hogy nem teljesen szűrhetők, így orvosi maszkok a szűrő hatalom kipróbálni a legnehezebb szűrő részecske méretének, kap egy-ból a leg--bb hasznos vizsgálati eredmények.
N95 osztály maszk, hogy egy bizonyos fokú kényelmet kell egy bizonyos szellőztető funkció, elmélet, N95 osztály maszk lélegző függvény és N95 osztály maszk szűrő hatalom bizonyos jelentőséggel bír. Amikor az N95 osztály maszk lélegzettel funkció rendkívül rossz, N95 osztály tartja magát a maszkot blokkolja ezeket a N95 osztály maszk külső anyagok jelenléte és majd megvédi az N95 osztály maszk szűrő hatalom ellen, de is a legalacsonyabb komfort, nem megfelelő emberi viselet. Amikor az N95 osztály maszk jól szellőző, az anyagi csere N95 osztály maszk gyakoribb, és ehhez a szűrés hatékonysága magasabb a maszk, és anyagi csere nagyfrekvenciás, az N95 osztály maszk lehet maximalizálni a limit kiszűrésére a káros anyagok a levegőben, az emberi test, amely játszanak a védő hatású. N95 osztály maszk lélegző és szűrő hatalma, hogy egy jó mérkőzést játszik egy nagyon jó védelmet hatása, és a N95 osztály maszk levegőt függvény és szűrő teljesítmény-között a modell, a kapcsolat a kettő között keres különösen szükség.