Áteresztő képességét a Fold maszk hatása a minőség elemzése

Áteresztő képességét a Fold maszk hatása a minőség elemzése
A hajtogatott maszk, a száj, maszkolás után orrát és az állát, űrlapok írhatja be az orvosi Fold maszkok és tömítések arc, és az emberek lélegezni, hogy a levegőt, hogy kiszűrje a káros anyagok, amikor a maszk át, hogy elérje a védő hatású. A folyamatos fejlődés, a tudomány és technológia, hogyolyan tovább javul, és az egyre súlyosabb környezeti szennyezés, emberi tudatosság önvédelmi is folyamatosan erősíteni, védő maszk hajtsa nem szőtt Fold maszk hatása, különösen gyakori. A jelenlegi típusú Fold maszkok a Mall általában osztva levegő szűrő típusa Fold maszkok és a levegőt biztosító Fold maszkok. A alkalmazás több levegő szűrő típusú maszkokat, mint a por maszkok, haze maszkok, orvosi Fold védőmaszk, stb. A különböző maszkok hajtsa be egy adott termékleírásnak szabványosítása a maszk maszkok. Kína a védő szűrőtípus Fold maszk előírások végrehajtására leginkább a kötelező termékszabványok, a vizsgálati tételek több. Az áteresztő képesség a szövet is [1], a szövet szövet szerkezete jellemzői és szövet kombinált megközelítés nagyobb kapcsolat. Fold maszkok főleg néhány rost textilanyagból, légáteresztő is a fold maszk a jellemzőkkel kell rendelkezniük. A maszk permeabilitás is jó vagy rossz, és azt is meghatározza, hogy más védó tulajdonságait, mint a jólét, hatalom szűrő és így tovább. Jelenleg a permeabilitás, a maszk nem hasonlítják a szex, és az első utalás a szövet permeabilitás ellenőrzési módszerek, mint a GB / T5453-1997 ellenőrzési szabványok bevezetésével "meghatározása a permeabilitás, textil műszaki szövet"ASTM D737-1996" szexuális vizsgálati módszer ", és ISO9237-1995" Textil szövet áteresztő képesség meghatározása ".
Egy, Fold maszk légáteresztő és szövet szerkezete
A tanulmány azt mutatja, hogy a szabályok egyértelmű csökkenő tendenciát szövet vízáteresztő rétegek száma követ növekedése azt mutatja. Pamut anyagból például, az egyetlen réteg a kettős réteg, a levegő permeabilitás csökkentett összegű lesz körülbelül 50 %-kal; míg a réteg folyamatos hozzáadott anyag a csökkenés általában meredek; Mikor a szövet réteg hozzá 6 rétegek, az anyagot 20 %-át. Így a szövet blende és a rétegek és a szellőzést közötti viszony különösen fontos a tervezés, a védelmi Fold maszk. Ha rossz a szellőzés, a Fold maszk, az emberi kilélegzett gáz nem lehet kiváló a külvilággal kommunikálni, amelyek a kipufogógáz a maszkon belüli, az emberek fogja mutatni, légzési nehézségek, emberek érzem, kényelmetlenséget; Amikor jobb a szellőzés, a maszk, az emberek kilélegzett gáz lehet kiváló a külvilággal, az emberek úgy fogja érezni, hogy egyértelmű légzés.
Másodszor a Fold maszk áteresztőképesség és a szűrő hatalom kapcsolat
Fold maszkot a védő hatását elsősorban alapul a Fold maszk szűrő hatása káros anyagok, Fold maszkot, a káros anyagok, magas szűrési erejét, a levegő-tisztító, mint a test szopni Fold maszk az egészséges, a levegő a több védő hatású Jó, és fordítva. Állami a táblázat különböző jellegek-ból Fold maszk szűrő erő egyértelmű szabályok, mint a GB19083-2010-es orvosi Fold maszk műszaki követelmények, [5], az orvosi környezetben használják dobni a maszk, a szűrő hatalom elsődleges kiszűrni a levegőben, a a nem olajos lebegő részecskék, beleértve a vírus a vérben, cseppek, váladék, és így tovább. Ez a fajta Fold maszk szűrő elem keresztül a lehallgatás hatás, a diffúziós hatást, a gravitációs hatása, a tehetetlenségi hatás és a elektrosztatikus hatás elszakadás a különböző szemcseméretű részecskék, de ott mindig kell az anyag szemcseméret nem lehet teljesen szűrt, tehát orvosi maszkok szűrés hatalom első vizsgálatok, ez a legnehezebb szűrő részecske méretének, kap egy-ból a leg--bb hasznos vizsgálati eredmények.