Vásárolni csésze alakú N95 maszk, nem a nagyobb a jobb védelmi teljesítmény

Vásárlás csésze alakú N95 maszk, nem a nagyobb a jobb védelmi teljesítmény
Köd homály, a fogyasztó vásárlásra csésze alakú N95 maszk, a többség azt reméli, hogy Érintésvédelmi haze, csökkenteni a bevitelt a PM2, 5 részecskék céljából, de a napi használata a csésze alakú N95-maszk, az emberek ipari vagy gyógyászati előírások termelés hivatkoznak, nyilvánvalóan nem felel meg a saját igényeit, párosított-val a csésze alakú N95 maszk zavart alakja van nincs egységes értékelési szempontok, a fogyasztók vedd ki a problémát.
Ebben a tekintetben a március tavaly, Jiangsu tartomány különleges védelmi központ közösen Kína textil ipari Szövetség szervezett a standard projekt vita, és majd részt vett Kína első polgári védelmi csésze alakú N95 maszk nemzeti szabványoknak fel. November 1-Ebben az évben Kína első polgári védelmi csésze alakú N95 maszk nemzeti szabvány - "napi védő csésze alakú N95 maszk műszaki előírások" hivatalosan végrehajtani. A szabvány-, a biztonsági, egészségügyi és a termék határozza meg, ugyanakkor a kupa N95 maszk, csomagolás, a jelölés és a tárolás és szállítás igénye a szigorú három aspektusát, a logó tartalmazza a "termék védelmi hatás szint" és a "végrehajtási előírások szám"és így tovább.
Egyetértés született abban, hogy az új szabályozás szerint a különböző minőségű, hanem a kupa N95 maszk védelem szintjét alacsony-magas, osztott-ba négy: D, C, B, a. például a D-csésze alakú N95 maszk a levegő minősége és a következő szennyezés, a PM2, 5 koncentráció ≤ 150 mikrogramm per köbméter egységben; az ellentétes egy-kupa alakú N95 maszk a légszennyezés is rendkívül súlyos, PM2, 5 koncentráció 500 mikrogramm per köbméter egységben. Ugyanakkor a kupa N95 maszk alakja is különbözik a D egy szinten, a védő hatása nem volt 65 %-nál 85 %, 75 %, 90 %-át. A nemzeti szabvány előírásai szerint a fogyasztók megfelel a hagyományos kiválasztási megfelelő védő csésze alakú N95 maszk viselni, a belélegzett levegő minőség index kell jobb, mint a fenti.
Az új nemzeti szabvány szerint a csésze alakú N95 maszk vásárlás
Összehasonlítva a korábbi csésze alakú N95 maszk GB, az új nemzeti szabvány az használata a tömeg, amellett, hogy a gyermekek, a csecsemők és a kisgyermekek kívül a hétköznapi emberek. Szóval, az napi csésze alakú N95 védő maszk kapcsolódó előírások, sok ember szeretné tudni, hogyan kell felvenni a csésze alakú N95 maszk.
Hogy a választás a magas szintű csésze alakú N95 maszkot kell lenni jó? Ebben a tekintetben Kína ipari Textile Industry Association, a vezető mérnök a tudomány és a technológia fejlesztési Zhao Jinyu rámutatott arra, hogy az alakzat jellemzői a kupa N95 tartja magát a maszkot, egy márka, csésze alakú N95 maszk, a javulás védő teljesítményt, kényelmet is majd csökkenteni. "Ha a légúti ellenállás értéke túl nagy, nem zárja ki a mellkasi szorító érzés, szédülés," mondta, így is kell alapozni az időjárás és a saját helyzetüket, viselése a megfelelő védő hatását a csésze alakú N95 maszk, mérsékelt védelem.
A speciális anti-köd csésze alakú N95 maszk ott a piacon kívül pamut kupa N95 maszk, eldobható orvosi csésze alakú N95 maszk. Szakértők azt mondta, hogy a tiszta pamutból és géz kupa N95 maszk a PM2, 5 részecskék hatása van nem igazán játszhat egy szűrő feladata a csésze alakú N95 maszk nem szőtt szövet vagy egyéb szűrő anyag, a szűrő réteg által alkotott.
Beszél a néhány csésze alakú N95 maszkok a légzés szelep fölé telepített, szakértő azt mondta, légzés, légúti ellenállás hatásainak szelep bizonyos hatással vannak. Persze függetlenül attól, hogy a kupa N95 maszk légzés szelep, mindaddig, amíg a "normák", lehetőség.
Ezen túlmenően a fogyasztók úgy csésze alakú N95 maszk a legjobb próbálja viselni, megpróbál-hoz válassza ki a saját csésze alakú N95 maszk, arc, ha nem fér, vagy kopás után rossz légzés, szédülés, mellkasi szorító érzés, stb, nem veszek. Viselni, csésze alakú N95 maszk, és szembe a szoros illeszkedést, úgy, hogy a külső levegő nem szivárog bele, de nem lehet túl feszes, annak biztosítása érdekében, hogy kupa N95 maszkot viselő emberek általában lélegezni.