Vásárlás maszk, nem minél nagyobb A jobb védelmi teljesítmény


Az időjárás száraz, a levegő részecskéi növekednek, sokan úgy döntik, hogy viselik a Mask Maskot. Azonban az arc a ködös ködös, anti-por, antibakteriális és egyéb funkciók a Fold Mask, a fogyasztóknak kell választani? A közelmúltban a riporter megtudta az illetékes osztályok, november 1-jétől az év a Fold Mask piaci fajta, a jó és rossz problémák minősége, Kína első polgári védelme Fold Mask nemzeti szabvány - "napi védő Fold Mask műszaki előírások" formális végrehajtása A fogyasztók a jövőben a Munkalapot vásárolják, a szabványnak megfelelően.
Haze homályosság, sok fogyasztó inkább védőfelszerelést szeretne használni 3MFold Mask.
A "Fold Mask" minősége nagyban változik
Riporterek a több elektromos üzleti platform keresési megállapította, hogy Fold Mask széles körű eldobható nem szövött Fold Mask, vannak géz Fold Mask, sokan tudják, hogy ellenállni PM2.5 haze Fold Mask. Riporterek találták, hogy mindaddig, amíg a csomagolás jelölt anti-köd szót, az ár sokkal drágább, mint az általános Fold Mask. A legmagasabb online bolt értékesítésében a riporter meglátta az 50-es dobozos egyszeri Fold Mask specifikációit, 8,8 jüan áron, az egységár mindössze 0,18 jüan volt. És "egyszeri porvédő köd PM2.5Fold Mask" 3 telepített ára 19,9 jüan, áron 6,6 jüan, a korábbi ára 30-szor.
A Fold Mask, melyet különböző funkciók jellemeznek, különbözik a fő műszaki mutatóktól. Riporterek megjegyezte, hogy a hálózat eladott Fold Mask néhány végrehajtása a "légzőkészülék-termékek önfelszívó szűrő anti-szemcsés légzőkészülék" ipari Fold Mask szabvány, és néhány végrehajtása az "orvosi védelem Fold Mask műszaki követelmények" és az "orvosi rendelő Fold Mask" Az orvosi termékszabványok szerint Európában és az Egyesült Államokban léteznek olyan hajtogatott maszkgyártók, amelyek végrehajtják a gyártási szabványokat, sőt néhányan nem jelölik a felhasznált gyártási szabványokat.
A fogyasztó válasza szerint a Fold Mask por anti-haze anti-PM2.5 hatása miatt a legtöbb fogyasztó csak az érzést tudja megítélni, hogy mi hatalmas hatása lehet, a vevő nem túl világos.
Riporterek megtudták, hogy bár sok Fold Mask lesz megjelölve a csomagolásban kiemelkedően megjelölt "szűrő hatékonyság", de voltak médiában, az illetékes osztályoknak ismert "eltávolítási arány akár 90% vagy több" Fold Mask észlelni a tényleges eltávolítás aránya mindössze 30% -ról 40% -ra. A Shanghai Minőség Felügyelet Iroda nyilvánosságra ez év márciusában, a termelési vállalkozások Sanghajban, a fizikai bolt és boltban 69 tétel minták találtak, 54 tételek Fold Mask minimális szűrőhatékonyság kevesebb, mint 90%, 28 tételek A A Fold Mask tartalmaz karcinogén formaldehidet.
A Civil Fold Mask speciális szabványok megjelentek
Haze homály, a fogyasztók vásárolni Fold Mask, a többség azt reméli, hogy a por és a homályosság, hogy csökkentsék a cél az inhaláció PM2.5, de a napi használata a People a Fold Mask, az utalás az ipari vagy orvosi szabványok, Nem felel meg a saját igényei, párosulva a Fold Mask piaci logó zavart, nincs egységes kritériumok, a fogyasztó választotta ki a problémát.
Ebben a tekintetben, tavaly márciusban, Jiangsu tartomány Különleges Védelmi Központ közösen Kína Textilipari Szövetség megszervezte a szabványos projekt vita, majd részt vett Kína első polgári védelmi Fold Mask nemzeti szabványok létre. November 1. ebben az évben, Kína első polgári védő Fold Mask nemzeti szabvány - "napi védő Fold Mask műszaki előírások" hivatalosan végrehajtott. A szabvány a biztonság, az egészség és a védelem a termék három szempontból meghatározza a Fold Mask egyszerre a csomagolás, azonosítás és tárolás és szállítás szigorú követelmény, a logó tartalmazza a "termék védelmi hatás szintje" és a " végrehajtása a szabványos szám "És így tovább.
Nyilvánvaló, hogy a levegőminőségre vonatkozó új előírások eltérőek, a Mask-védelem szintje pedig az alacsonyról a magasra négy: D, C, B, A. Például a D-szintű Fold Mask alkalmas levegőre minőség és a következő szennyezés, PM2.5 koncentráció ≤ 150 mikrogramm köbméterenként; az ellentétes A-szintű Fold Maszk a levegőszennyezés szempontjából rendkívül súlyos, PM2.5 koncentrációja 500 mikrogramm köbméterenként, amikor használják. Ugyanakkor a Fold Mask védőhatása is eltérő, D-től A szintig, a védőhatás nem kevesebb, mint 65%, 75%, 85%, 90%. A nemzeti szabvány követelményeinek megfelelően, a fogyasztók szerint a szabványos kiválasztása megfelelő védelmet Fold Mask kopás, a belégzés a levegőminőség index jobban kell lennie, mint a fenti.