Válassza a NIOSH N95 maszkot, a NIOSH N95 maszk az élet használata is

Válassza a NIOSH N95 Maskot, a NIOSH N95 Maszk az élethasználat is
NIOSH N95 Maszk, hogy megakadályozzák a szennyezőanyagok használatát a levegőben, az általános anyag gyakoribb 2,3 réteg, és most a jobb az aktív szén NIOSH N95 Maszk, természetesen, ha a szédülés vagy a liheg nem viselni, és más NIOSH N95 Maszk a rendszeres tisztításhoz, vagy pedig a baktériumok táptalajává válik, az általános por A NIOSH N95 Mask egyedülálló élettartama, egy ideig, azonnal cserélni kell. Tehát a NIOSH N95 Mask védelem legyen hatékony.
A ködös napokon a NIOSH N95 Mask viselése a szükséges védelmi eszköz. De milyen NIOSH N95 maszk lehet köd elleni, hogyan kell használni a NIOSH N95 maszk helyett?
Professzionális anti-PM2.5NIOSH N95 maszk 2 napig
Sokan közülünk anti-haze NIOSH N95 maszk mindenféle professzionális anti-PM2.5NIOSH N95 maszk, valamint a szűrő NIOSH N95 Mask, orvosi NIOSH N95 Mask, pamut NIOSH N95 Mask és így tovább. Különböző típusú védelem NIOSH N95 maszk megváltoztatják a frekvenciát is eltérő, a nyilvánosság azonnal cserélje ki a NIOSH N95 Maskot, ellenkező esetben nem segíti elő a légzőkészüléket.
"Professzionális PM2.5 védelem NIOSH N95 Maszk, mint például az N95, az N99NIOSH N95 Mask stb., Két nap elteltével az új, vagy nem játszhat védő szerepet, továbbá az ilyen NIOSH N95 Mask nem alkalmas hosszú viselkedésre, Jó légzárósága miatt könnyű lélegezni az embereket rosszul, hypoxia és más körülmények között. "A nyilvánosság a napi levegőminőség alapján választhat, hogy professzionális PM2.5 védelmet visel NIOSH N95 Mask. Ha a levegő minősége jobb, válassza ki a normál NIOSH N95 Maskot, ne használja a gázmaszkot.
PM2.5 szűrő NIOSH N95 maszk 8-10 nap
Megtalálható a látogatás, sokan úgy döntenek, hogy viselni PM2.5 szűrő NIOSH N95 Mask. Ez a NIOSH N95 Maszk be van építve a belső NIOSH N95 maszkba anti-PM2.5, porral, baktériumellenes és más szűrő funkcióval, a szűrő általában egyszeri, általában 8-10 napos kopási idő (a 8 óra számítás), ha a festék megjelenik a szűrőn, azonnal cserélni kell.
Eldobható NIOSH N95 Maszk 4 órán át
A fentieken túlmenően a NIOSH N95 Mask védettsége mellett az egyszeri NIOSH N95 Mask is gyakoribb. Eldobható NIOSH N95 arc a felső és az alsó pontokkal, orrcsipesszel a felső részhez, NIOSH N95 maszk viselése, az orrcsipesz csípése, szoros érintkezés a bőrrel, hogy megakadályozzák a levegő szennyeződését az orrba és a szájba. Pormentes NIOSH N95 Mask Ne használd újra az eldobható NIOSH N95 Maskot, általában 4 órát kell egyszer cserélni.
Emellett sok ember úgy dönt, hogy viselni pamut NIOSH N95 Mask, pamut NIOSH N95 Mask a legjobb napi takarítás.
A szakértők szerint, annak meghatározására, hogy a NIOSH N95 Mask továbbra is használható-e, nem csak a felületi színváltozásokat kell megvizsgálnia. Amíg a NIOSH N95 Mask nem sérült, a deformáció, a higiénia és a légzés ellenállása elfogadható és folytatható. Napi ködös homályosságként a NIOSH N95 Mask életét elsősorban a higiénia befolyásolja, például a NIOSH N95 Maszk belsejében lévő piszkos szennyeződés jeleit. A NIOSH N95 maszk ismételt használata megjelenik, például a deformáció, a károsodás, a szalag vagy az orrcsipesz laza jelensége, amely hatással van a NIOSH N95 Mask tapadására. Ha úgy találja, hogy a NIOSH N95 Mask nem záródik le, hagyja abba a használatot, cserélje ki az új NIOSH N95 Maskot.
A PM2.5 megakadályozása érdekében sokan el fognak menni a NIOSH N95 Maskot viselve. Taobao keresés, pamut, aktív szén, különböző anyagok káprázatos, és még néhány ember visel gázmaszkot. Ezek a NIOSH N95 maszkok és biztonsági őrök nagyon hasznosak?
A szokásos NIOSH N95 Maszk nem hasznos a homályban, csak egy speciális, páramentesítő NIOSH N95 Mask hatásos; és figyeljen a kopás módjára, ne hagyja, hogy a levegő a környező résből. A NIOSH N95 Maszk a jobb szűrési hatás miatt is alacsony permeabilitás, a legjobb, ha nem viselnek sokáig.
Ami a különböző NIOSH N95 maszkok előnyeit és hátrányait illeti, használhatjuk a NIOSH N95 maszkokat, amelyek megfelelnek a nemzeti vagy ipari szabványoknak. Jelenleg a kínai szabványok KN és KP kategóriákra oszlik.
KN osztályú NIOSH N95 Maszk: a nem olajos részecskék szűrésére alkalmas, a KN90 és a KN95 a részecskék 90% -át, 95% -át vagy többet szűrheti. Minél nagyobb a szűrési hatásfok, annál rosszabb a légáteresztő képesség. Egyéb szabványok az Egyesült Államok N95, és a KN95 alapvetően ugyanaz.