Válassza ki a légzésvédő eszköz, melyek azok a pontok, a figyelmet

Kiválasztásánál a légzésvédő eszköz elkerülése érdekében a következő hiba:

Ár, figyelmen kívül hagyva a minőség 1, összpontosítani. Minősített porvédő maszkot kell szerezni a minősítő GB2626-2006. Olcsó, alacsony minőségű por maszkok, képesek hatékony védelmi szerepet.

2, a hangsúly a ár, figyelmen kívül hagyva a védelmi szint. Védelmi szint alacsony, az alacsony szűrési hatékonyságának, szivárgás mértéke magas, úgy, hogy a viselője hatékony védelem nélkül. KN100 jelenleg fél maszk védelmi szintek a legtöbb termék.

3, fókuszáló-ra ár, figyelmen kívül hagyva az alkalmasságát. Alkalmasságát maszkok szivárgás a rossz por vezethet, vagy kopás szembesülnek rossz közérzet gyakran eltávolítja a maszkot, így felmerülő szükségtelen. Különösen a maszk szaga, vagy a bőr allergia, nem lehet viselni, hosszú ideig.

4, a hangsúly a ár, figyelmen kívül hagyva a költségeket. Hosszú élet relatív gazdaság elég erős. Olcsó átfogó, garantálja a minőséget, a védelem és a kényelem, ugyanakkor a hatékonyan csökkenti a költségeket, a védelem. Bár néhány védő termék ára nagyon alacsony, rossz minőségű és rövid szolgálati élettartama, ami a magas költségek, a fizikai védelem, vagy közvetve okozó testi sértés miatt.