Csésze alakú N95 maszkot, de milyen anyagokat

Csésze alakú N95 maszkot, de milyen anyagokat
Kupa N95 maszk a következő anyagokból készült:
2 réteg maszkok: nem szövött, orr, bordák, lógó fül.
3 réteg maszkok: nem szőtt szövet, orr, bordák, a lógó fül szűrőpapíron.
Aktívszén maszkok: nem szőtt szövet, nem szőtt orr maszk Liang Liang, füle lógó, papír szűrő, aktív szén szűrő papír.

Maszkok be kell tartaniuk, hogy a napi takarítás és fertőtlenítés, hogy géz maszkot vagy levegő szűrő maszkok használt géz maszkot fűtési mód, a fertőtlenítés. Az egyedi megközelítés van:
1. tiszta megjelöl első meleg vízzel és szappannal óvatosan dörzsölje géz maszkot, tál-alakú maszk is lehet mártani a mosó-és tisztítószer egy puha kefével finoman ecsettel, és ezután meg kell mosni vízzel. Felhívjuk figyelmét, hogy ne dörzsölje nehéz, mert ha a géz, a szélességi és hosszúsági rés túl nagy ahhoz, hogy elveszíti a blokkolásgátló cseppek szerepét.
Fertőtlenítés helyezze a megtisztított maszkok 2 %-os peracetic savas oldatban 30 percig, vagy forrásban lévő vízben forraljuk 20 percig, vagy egy gőzöst steam 15 percig, és majd száraz. Ez a módszer alkalmas a géz maszkot és a tál maszkok.

3. Ellenőrizze. Mielőtt újra használ, gondosan ellenőrizni kell a maszk, maszk még mindig érintetlen a géz maszkokat és maszkok tud fog fény ellenőrzési módszer, ez azt jelenti, hogy előtt a gond, hogy, ha nincs nyilvánvaló fény, a középső része a szélén, és a fény Th része fény e ráta nem ugyanaz, ha kétséges, hogy cserélje ki az új. Mindenesetre maszkok és tisztítása 3-7-szer általános után maszkok frissíti, a minőség egy különösen jó maszk lehet tisztítani 10-szer. Aktívszén adszorpció maszkok figyelmet kell fordítaniuk a rendszeres cseréje aktív szén réteg, ha az aktív szén réteg nem cserélhető, kiégett 7-14 napig kell cserélni, ez a maszk nem megtisztíthatók és háttéradatokhoz.
Csésze alakú N95 maszk kupa alakzat N95 maszk viselése a módszer
1. tegye a maszk a fém N95 maszkok puha rúd fel kell.
(2) a fejpánt volt kötve a fej és a nyak a nyak után.
3. nyomja meg a fém szalag befelé a Aktívszén maszkhoz. Ez a rész nyomnak a formája az orra.
4. a befejezést követően a maszk ki kell terjednie az orr, az állát, közel az arc.