Csésze alakú N95 maszk gyártási követelmények

Csésze alakú N95 maszk gyártási követelmények
A napi termelés, hegesztési munkát végző emberek elválaszthatatlan a védelem, a bőr és a fizikai biztonság csésze alakú N95 maszk, csésze alakú N95 maszk minősége közvetlenül kapcsolódik az egészségügyi index, a munkavállalók, így a termelés folyamatában a Csésze alakú N95 maszk termelési követelmények különösen óvatos, annak érdekében, hogy a minőségét a jelet, hogy megvédje a felhasználók biztonságát. Általános csésze alakú N95 maszk gyártási követelmények az alábbi területeken:
(1) a csésze alakú N95 maszk anyaga: Kell használjuk magas és alacsony hőállóság, korrózióállóság, Nedvességtűrő képessége, gyulladásgátló, és egy bizonyos erőt és átlátszatlan nem vezetőképes anyag.
(2) a csésze alakú N95 maszk szerkezete: Szegecselő és más alkatrészek, hogy erős, nem a fém alkatrészek lazítás nem lehet kapcsolatba lépni az arc; elindult az összetevőket kell rugalmas és megbízható.
(3) a csésze alakú N95 maszk kikötések: Különböző típusú hegesztő csésze alakú N95 maszk előírások követelményt kell kielégítenie: a táblázat 4-20.Cup alakú N95 maszk minőség (kivéve a lencse sisakok és egyéb kiegészítők) nem haladhatja meg a 500g.
(4) hegesztő csésze alakú N95 maszk szűrő, az elemtartón teljesítményi követelményeknek: a tábla és a minőség és a belső hibák védelem film látható fényáteresztő, szűrő a szín, a szűrő áteresztési, dioptria-eltérésének. Párhuzamosság és ereje a hegesztés összhangban a teljesítmény, stb, csésze alakú N95 maszk.
(5) a csésze alakú N95 maszk anyag láng tűzálló teljesítmény: Csésze alakú N95 maszk anyag égési sebesség kell kevesebb, mint a 76mm/min, műanyag köteles elhagyni a tűz 5s a pusztulástól.
(6) a csésze alakú N95 maszk fém alkatrészek korrózióálló: kísérlet és a hegesztési követelmények csésze alakú N95 maszk ugyanaz igényel.
(7) a csésze alakú N95 maszk fény átviteli teljesítmény: a No. 14 Hegesztési szűrő látható áttételi viszonyszáma kisebb legyen.
Az úgynevezett csésze alakú N95 maszk, hogy, a lencse, a lencse feldolgozási folyamat, az anyag hozzáadásával számos összetett média, és a lencse elhelyezett a vonatkozó sugárvédelmi film, tudnak elméletben egy bizonyos mértékig, bizonyos szűrési technikák összefog t. Ez azért van, mert a számítógép, hanem egyéb sugárzás, elektromágneses hullámok, ezek a hullámok egy bizonyos hullámhossz és Amplitudó, a vegyület közepes és a sugárzás film ezt az elvet, hogy a lencse előtt és után a felszínre a különböző használata hullámhosszú elektromágneses hullámok zavarják egymást, a sugárzás egy része ellensúlyozására. Szakértők azt mondta, hogy a fent említett különleges sugárzás védelem jellemzői a szemüveg, korábban csak a használata a személyzet különleges ipari folyamat-követelményeit magasabbak, mint a múltban a radiológiai osztályon, az orvosi személyzet, rajta egy vezető tartalom magas anti-fénysugár-szemüveg, hatékonyan blokkolja a röntgen. De rendes szemüveg gyártók nem lehet ezt a technológiát, sugárzás hatását nehéz megmondani. Továbbá, a jelenlegi szerepe a szem ellátás csésze alakú N95 maszk van nem megfelelő vastagsága, a sugárzás intenzitása és egyéb különleges minőségű tesztelési követelményeket, gyártói egyedül egyoldalú propaganda, a szemüveg piaci zavart okozna és egyenetlen minőségi szemüveg. Ezen túlmenően csésze alakú N95 maszk nem alkalmas minden ember, különösen néhány gyermek visel piros és egyéb színes film csésze alakú N95 maszk, csökkenti a könnyű stimuláció, amely nem kedvez a vizuális fejlődés.
A munkahelyi környezet, a különböző testrészek védelme, a szükségessége miatt különösen szemüvegek, szemek, a létfontosságú szerveket, mert mindannyiunknak kell, ha nem egy jó védelem, elveszett dolgok nem szavakat, hogy kifejezze a. A mindennapi életben, a szem védelmének szükségességét nevezzük ezt a fajta szemüveg a csésze alakú N95 maszk. Válasszon egy jó csésze alakú N95 maszk felelős magát, és felelős a család. Tehát hogyan választhat egy profi kupa formázott N95 maszk?
Sőt csésze alakú N95 sokféle maszk, szemüveg por, ütésálló szemüveg, szemüveg anti kémiai és anti-sugárzás szemüveg és egyéb. Az első három pohár úgy néz ki, mint a lencsék színtelen üveg, de valójában más védő hatása miatt a lencse jellegzetességei jelentősen eltérő. Pormentes szemüveg Guo Degang környezet használatának több por, a lencse gyorsaság általános követelmények magas, függetlenül attól, hogy a szemüveg vagy a sík tükör azonban nem készülnek rendes síküveg lencse termelési. És ütésálló szemüveg használata megakadályozza, hogy repül ki a Vatikán kis részecskék szúrt szemet, objektív követelményeket ütésállóság, mint fordult a munkavállalóként, homok, játék mason kell szemüveges ütésálló, ha ezek a munkavállalók hord általános por szemüveg, majd a vas homok és kavics repül szemüveg volt zúzva, a szem lesz több kárt. Anti kémiai szemüveg szemüveg sav és lúg és GF Huafu korrózió, amely nem áll rendelkezésre más szemüveg.