Csésze alakú N95 maszk használata óvintézkedések

Csésze alakú N95 maszk használata óvintézkedések
Csésze alakú N95 maszk viselése a módszer
Csésze alakú N95 maszk szerkezete egyszerű, de a használata nem egyszerű. Válassza ki a megfelelő és alkalmas maszk csak az első lépés a védelem, az igazi munka védelmében, helyes módon kell használni, nem csak hordani, annak érdekében, hogy minden alkalommal, amikor rajta olyan megfelelő pozícióban (nem szivárgás), kell is utasításainak megfelelően a port Adhere hordani, időbeni felismerése jeleit elmulasztása a maszk, kellő időben történő cseréje. Eltérő, különbözik a por környezeti por koncentrációja, minden egyes személy különböző időben, mindenféle csésze alakú N95 maszk por kapacitás használata különböző és különböző karbantartási módszereket, amelyek hatással lesz az élet, a maszk, tehát nincs út egyesítse az adott ideje. Ha bármely részét a csésze alakú N95 maszk sérült, törött, és elveszett (például orr clip kapocs orr), a látszólagos érzése fokozott légúti ellenállás, a teljes maszkot kell dobni.
Anti-vírus vagy por olyan szűrő alkatrészek nem lehet lemosni, egyébként, hogy károsítja a szűrőbetétet. Ha úgy érzi, kényelmes a használata más kényelem, mint a fejpánt túl szűk, túl nagy az ellenállása, nem teszik lehetővé a jogosulatlan módosítása a fejpántot, vagy laza orr klip, stb, fontolja meg egy kényelmesebb maszkok vagy más típusú légzőkészülék, nem csak a felhasználó számára, de is kell egy bizonyos fokú kényelem és tartósság, légúti ellenállás viszonylag lassan növekedett (por kapacitás), maszk fény, fejpánt teljesítménye nem könnyű, laza, a maszk nem könnyű összeomlás, orr klip vagy fejpánt fix, nincs szaga, és nem izgatja a bőrt, stb, melyik általában csak azok csésze alakú N95 maszk munkavállalók hosszú távú használata a legtapasztaltabb, és a legtöbb joga beszélni.
Csésze alakú N95 maszk használata hibák
A legnagyobb félreértés: a géz maszkot, amikor a csésze alakú N95 maszk használata. 2000 elején a korábbi állami gazdasági és kereskedelmi Bizottság az ország gazdasági és kereskedelmi biztonság [2000] a géz maszkot világos rendelkezései nem használhatók maszkként csésze alakú N95, de még mindig gyakran jelenik meg ez a rossz választás. Az elmúlt években, hogy hazánkban a normák, a vizsgálat technológia és a gyártási technológia fejlődés, valamint a szociális védelem, az általános tudatosság már egyértelműen az országban, a professzionális adatvédelmi technológia, Ismeri az eredménytelenség gézzel. A időszakban 2003 SARS miatt rossz irányítása egészségügyi dolgozók használja géz maszkot védelem, ami számos egészségügyi dolgozók miatt nem megfelelő védelmet a fertőzés, költséges, mély tanulságokat. Most bár a a szabványok, rendeletek a géz maszkot meggyőző, de a hosszú távú használata a géz maszkot, de művelni egy csomó rossz védelmi koncepció, mint a nagyobb hangsúlyt, olcsó, kell verejték, mosás és a levegőt, és egyéb juttatások"képesnek kell lennie ", de nem fizetnek a figyelmet szex bezárásához, hatékony szűrés és más védő hatása legyen.
Gyakori hibák: Összehasonlítva a gumi porálló fél-maszk, csésze alakú N95 maszkra alacsony hatás, rossz tapadás, sok ember úgy érzi, a gumiból készült, igen rugalmas, hogy ez könnyebb és szoros az arcod. Hatása a szoros hatás valójában nem csak a rugalmasságát, az anyag, hanem a design a maszk, maszk fejpánt kiválasztási meghatározásához a szorítás, szakító szilárdság, és súly maszk és fejpánt megfelelő, amely befolyásolja a számos közeli hatása évvel ezelőtt, külföldön már számos helyszíni kísérletek, hogy vizsgálja meg a két típusú maszkok, a gyakorlati alkalmazás védő hatása, tanulmány kimutatta, hogy a csésze alakú N95 maszk és a gumi por fele maszk az azonos szintű védelmet, amely főleg utal, hogy a sűrű roham. Ezért a külföldi és hazai szabványok (GB / T18664-2002), kétféle maszk megadott faktor 10, vonatkoznak a részecskék koncentrációjának nem haladja meg a 10-szer a foglalkozás-egészségügyi előírásoknak a környezet.
A fejlesztési trend csésze alakú N95 maszk
Összehasonlítva a gumi maszk, a fő előnye a csésze alakú N95 maszk a kényelem, okozta alacsony ellenállás, könnyű, nagy szellőzés mellett a "karbantartás-mentes" van egy másik nyilvánvaló "kényelmi". Bármilyen gumi álarcot kell tisztítani, karbantartani, és cserélni kell tartani használat után, míg a csésze alakú N95 maszk nem szükséges. Képzeld el, hogy sok évvel ezelőtt mi használt zsebkendők, szinte minden nap, és most már majdnem mindannyian használja papírtörlőt, fontos tényező "karbantartás-mentes", hogy a kényelem. Persze, karbantartás-mentes maszkok, ha a csere minden nap, hogy növelje a költséghatékony. Sok esetben, gumi álarcot helyett a szűrőösszetevők képest néhány, a gazdaság, így Kína por-légzésvédő, az alap- vagy gumi kiválasztására maszkok, de úgy gondolom, hogy a jövőben úgy dönt, hogy használja a karbantartás-mentes maszkok használatát.