Lapos Fold N95 maszk, van rajtad ez?

Lapos Fold N95 maszk, van rajtad ez?
Azonban a teljes N95 maszk specifikáció mindennapos védelmére van most hivatalosan napjainkban. E szabvány szerint a lapos Fold N95 maszk védelmi szint van osztott-ba négy szint alacsony, magas: D, C, B, A, illetve a megfelelő különböző levegő minősége.
Például osztályú "súlyos fertőzés" felel meg, és használják PM2, 5 koncentráció mellett 500 mikrogramm per köbméter; D osztályú felel meg, a "mérsékelt és szennyeződés alatt" vonatkozó esetekben, amelyekben a PM2, 5 koncentráció legfeljebb 150 mikrogramm per köbméter egységben, és a
"Előírás"-a lapos Fold N95 maszk csomagolás, azonosítása és a tárolás és a szállítás a szigorúan meghatározott, igénylő, a logó tartalmazza "termék védelme hatás szint" és a "végrehajtása a szabványos szám" és így tovább.
Lapos Fold N95 maszk, van rajtad ez?
A lapos Fold N95 maszk, amely egy kék, rózsaszín, fehér, és még aktív szén, már nincs szükség, hogy megvitassák, hogy a lapos Fold N95 maszk ellenáll a ködben, mert az emberek most elő a világ divatos egyetlen termék, számos ikon, a szív jó , de is én csak megfizethető szerelmem azonos bekezdés elegáns egyes terméket, így én csak azt szeretném vásárolni! Csak szeretném viselni! Hogyan vehet nekem! Remélem, nem lesz képes megakadályozni a ködben, mert a húgom is csak nem smink és akar-hoz forma a kitölti az alakja.
Másodszor hogy támaszkodnak aktivált szén vagy más hasonló szűrő szűrő, de nem nemzeti szabvány nem küld!
Az aktív szén anti-köd,-ra-a ' szükséges, hogy elmondjam: aktív szén, maga a részecskék, haze is por, teljesen remélem, hogy a por ellen a részecskék, azt állítani, hogy egy jó sa. De az aktív szén nem teljesen felesleges, hozzá Aktívszén lapos Fold N95 maszk eltávolítani az illata nem hamis. Még ha aktív szénből nem a szűrő, mert nincs háromdimenziós fit, teljes egészében befedi a teljes lapos Fold N95 maszk gáz a felszíni, a levegő természetesen ahol az ellenállás, kis, nem mint üzleti sa.
Valójában ha veszel egy rendes ház, a szűrő hatékonyságát jóval alacsonyabb, mint a szlogen, ilyen jellegű, lehet úgy szerencsés találkozás lelkiismeret fekete workshop, és nem találkozik mindenféle túlzott lapos Fold N95 maszk, az igazi tragédia.
Is azt mondtuk korábban, mielőtt a nemzeti szabvány alkalmazása az valóban az ipari szabvány, eredetileg megcélzó néhány magas szennyező környezet a munkavállalók folyamatos működését. Menjünk ki az utcára, hogy a módja annak, hogy elnyelje a homály, akik nem akarnak a tolóerő a kipufogó el. Ó, viselt a pára, de is üldözőbe a sebesség és a szenvedély, a "város lovag" kivéve. A rövid lapos Fold N95 maszk ebben az esetben a hatékonyság a szűrő elég, azonban egy kapitalista unalmas ah! Azonban most már egy külön polgári szabványokat, nem kell aggódni!
Gondolj bele, annál hatékonyabb a lapos Fold N95 maszk, annál nagyobb a légzési ellenállás. A név nagyon hosszú nemzeti munkavédelmi ellátás minőségi felügyelete és ellenőrzési központ felügyeletét az építőiparban, a laboratórium több kísérletek Térkép, hogy még rendes felnőttek KN95 lapos Fold N95 maszk szokásos séta viselni, egy ideig, a oxigéntartalom csökken, majd jön, valószínű, hogy szédül és mellkasi szorító érzés.
(1) melyik tömeg nem alkalmas haze lapos Fold N95 maszk viselése?
A következő tömeg lapos Fold N95 maszkot visel, nagyobb figyelmet kell fordítani:
1, az idős 2, 3 a terhes nők, szív- és tüdő-betegség gyenge egészségű emberek szenvedő gyermekek 4,
De az ellentmondásos pont: ezek az emberek is a leginkább veszélyeztetett a ködben, kár, hogy a tömeg, akkor erre a kérdésre nincs megoldás? Végső soron nem mehetek ki, vagy könnyű, ha valami van, hogy menjen ki, légzés szeleppel ellátott lapos Fold N95 maszk is lehet egy kicsit jobb.
(2) lapos Fold N95 maszk meddig lehet viselni?
Személyesen szólva, tartós viselet okozhat rossz légzési, és még a fizikai kényelmetlenséget, így rendes körülmények között nem ajánlott sokáig viselt haze lapos Fold N95 maszk, de a szokásos egy-két órát, mindaddig, amíg van nem nyilvánvaló kellemetlen, nem volna akármi nagy probléma.
Lapos Fold N95 maszk élettartama egy weboldal óta megjelent cikk "3 M Shanghai K & F központja látogatás", 3M szakmai és műszaki személyzet: "3M részecske védelem lapos Fold N95 maszk összhangban vannak a napi, a mostoha környezetben a 8 órás használatát az egyszeri tervezési mindennapos alkalmazása még nem szigorú élet követelményeinek. Ezért az átlagos fogyasztó a légszennyezés mértéke alapján, és a becsült idő, a védelmi hatás ésszerű használata lapos Fold N95 maszk és beszerzési költség frekvenciahasználattal kap közötti egyensúly. "