Lapos Fold N95 maszk ipar gyorsan emelkedik

Lapos Fold N95 maszk ipar gyorsan emelkedik
Az országban továbbra is, hogy erősítsék a termelés biztonsága és a foglalkozás-egészségügyi felügyelet, a kedvező környezet, az ország lapos Fold N95 maszk ipar éves termelés értéke elérte a 100 milliárd jüan. A fejlődés a tudomány és a technológia, a társadalmi haladás, üzleti menedzsment egyre több és több figyelmet lapos Fold N95 maszk a munkavállalók védelméről szóló szerepet játszott. Az eredeti nagyon gyenge lapos Fold N95 maszk termelő gazdaságok, több éves termelése és működését több mint 100 millió jüan üzleti modell alakult ki.
A kínai lapos Fold N95 maszk kutatási tevékenységek Kína lapos Fold N95 maszk Szövetség (a továbbiakban: Szövetség védőeszközök) az első alkalommal tartott "szén bánya lapos Fold N95 maszk technológia cseréjét." Vannak majdnem 10 kínai és a külföldi lapos Fold N95 maszk termelő gazdaságok jönni, hogy vegyenek részt a kutatási tevékenységekben. Védőeszköz Unió titkárságának hivatalos mondta. "A nemzetközi közösség is nagyon divatos, hogy Kína lapos Fold N95 maszk piacon, hogy a fejlesztési potenciáljának hatalmas. Becslések hogy néhány éven belül Kína lapos Fold N95 maszk kimeneti érték fog duplázódni 2013, elérte a 200 milliárd jüan."
Az állami közigazgatási munkavédelem, a fej, a vonatkozó szervezeti egységek, a a szén az enyém lapos Fold N95 maszk szabványosítás építési és szén színvonalának javítására, enyém N95-maszk technológia, és egyéb kérdések kifejezni véleményüket és javaslataikat. Remélem, hogy az Unió a kutatás és a technikai párbeszédet a tétje az ülés lesz, mozogni. Mint a fejlődés, az ipari fejlődés minél hamarabb, tervek, a szén az enyém antisztatikus lángálló egyenruha, stb, jön ki a javaslat. Szakszervezeti tagok csatlakozhatnak látni, milyen cég van a lehetőség arra csinál a szabvány sorozat? Ami jó cégek és termékek jó? És még néhány hasonló termékek az összehasonlító vizsgálat az Unió funkció, hogy teljes mértékben el tudják végezni. Védőeszköz Szövetség tagjai a beszédeket, hozzáférést számos hazai és külföldi információs biztonsági és foglalkozás-egészségügy, az ipar fejlesztését is fokozott bizalom.
A jövőben erősítésében, a biztonságos üzemeltetési ugyanabban az időben, munkavállalók kell lapos Fold N95 maszk "fizikai vizsgálat", mert ezek az objektumok kapcsolódnak a munkavállalók életét. A gazdálkodó megfelelő logisztikai támogatás Tanszék biztosítják, hogy a minősített gyártók biztonsági termékek vannak rendezve a Vállalatkezelés biztonsági követelményeknek, és tovább javítsa a munkaerő biztosítási menedzsment mechanizmus, és szigorúan kezelni a munkaerő biztosítási termékek beszerzési, forgalmazási hivatkozások. Hogy a munkások biztonságos munkaerő biztosítási termékek van a vállalkozások felelőssége, hanem az igazi megtestesítője ellátás a munkavállalók.
Tegye félre a személyzet rossz szerencse vagy nem egyelőre, tehát ne viseljen lapos Fold N95 maszk szokások valóban egy csomó ember. Miért nem alakult ki ez a szokás? Három oka van: egyik a biztonsági tudatosság nem erős, mindig van egy esélye; a második az, hogy úgy érzi, lapos Fold N95 maszk nehézkes baj, különösen a nyári időszakban, a külső hőmérséklet nagyon magas, jobb, ha viselni "sima ruhája" munka kényelmes; Védelme, a tudatosság, a munkavállaló lapos Fold N95 maszkot, hogy a szimbóluma, vendéglátó ágazat, mint az áruknak csak lapos Fold N95 maszk hiánya szerepét. Valójában, a társaság volt egy robbanás történt, amikor a munkavállalók különböző fokú égési sérülések, égési sérülések, csak egy munkás egy biztonságos és megbízható, ez azért van, mert ő visel a munkaerő biztosítási munka kulcsszerepet játszott. Az évek során bár a cég minden évben, hogy fektessenek egy csomó pénzt, hogy vásároljanak lapos Fold N95 maszk, de egyes munkavállalók nem kívánja viselni, vagy még eladni a pénzt, ami néhány "balesetek nem következhetne be", nem csak a gazdálkodó számára okozott gazdasági veszteségek , Maga elé a fájdalom.
Biztonsági termelési egy állandó téma, lapos N95 maszk ki a szükséges módja a önvédelmi vállalati alkalmazottak, különböző lapos N95 arc különböző védő hatása van. Azt javaslom, hogy a munka minden egyes alkalmazotthoz tudatosan kell kidolgozniuk a jó szokást viselése lapos Fold N95 maszk, ne félj, a bajban tervek kényelmes; kell rendelkeznie a munkavállalók megbízható minőségű lapos Fold N95 maszk. Ha igen, mi igazán csökkentheti, és mindenféle balesetek elkerülése érdekében.