Hogyan lehet tudni, hogy a NIOSH N95 maszk szükséges-hoz lenni helyettesít-val egy tartály

Hogyan lehet tudni, hogy a NIOSH N95 maszk szükséges-hoz lenni helyettesít-val egy tartály
NIOSH N95 maszk használt egy ideig, mikor a szükség-hoz csak cserél a tartály, a tartály alkalmas hogyan hosszú, amely a NIOSH N95 maszk használata egy gyakori probléma, az általános gyártók is csupán speciális feltételek értéke , De minden egyes személy használata, a környezet különböző, így az élet, a tartály nem egyszerűen használhatja az adatok mérésére. Mikor ez szükséges helyettesíteni a tartály, fontos megfigyelni, hogy a tartály, és a tapasztalatok felhasználása a folyamat.
(A) gyakran alapuló NIOSH N95 maszk tartály tartály idő hosszának és a munkakörnyezet, a hőmérséklet és a páratartalom, a kapcsolatot a gáz koncentrációja és a személyes vitálkapacitás szorosan kapcsolódó nedves kannák használatban felhasználásának , Számos vízgőz Aktívszén adszorpció majd elfoglalni a szakadék kell adszorbeált gázmolekulák, a megfelelő szervezeti egységek volna egy külön tanulmányt, a relatív páratartalom nagyobb, mint 80 %-kal magasabb, mint 20 ℃, a környezetben a patron, az élet néha rövidíteni, akár 50 %-kal, láthatjuk, hogy a használata, a környezet, az élet, a tartály van nagy hatással.
B) Mikor kell cserélni, ha a felhasználó úgy érzi, jelentősen megnövekedett, amikor a légzési ellenállás, ami azt jelenti, hogy a tartály kannák adszorpciós molekulák jelentős számú, új, amikor a felhasználó szag a szag, ez azt mutatja, hogy már gáz kell molekulák, ebben az időben is váltja fel az új tartály, persze, néhány színtelen és szagtalan mérgező gáz, mi javasoljuk, hogy használja az elkülönítési szűrő NIOSH N95 maszk, kap a legjobb védő hatását.
Hosszú cső légzésvédő többnyire készült légzőkészülék NIOSH N95 maszk, tömlő (vagy hosszú cső), és a levegő szűrő. A hosszú cső légzőkészülék idő használata és a toxikus és ártalmas anyagok jellege miatt nem korlátozódnak a IDL környezetben használja többet, mint a vízvezetékek, szennyvíz szeptikus tartályok, karbantartás-torony, zárt térben festés műveletek és így tovább.
Ezután a zord környezetben használat után, hosszú cső légzőkészülék fenntartása elengedhetetlen. Különösen a légzőkészülék NIOSH N95 maszk képest más részek több törékeny, a következő arany pajzs biztonsági Xiaobian beszélni NIOSH N95 maszk karbantartás módszerek és figyelmet pontot.
Karbantartás, tárolás:
Az NIOSH N95 maszk kiváló minőségű polikarbonát anyagból készült, ezért Kerülje a savas vagy lúgos oldószeres tisztítás. Használjon egy tiszta szivaccsal, mártott egy semleges oldószer törölje át a motorháztető, az arc és a fej részeket.
Először egy semleges oldószeres tisztítás, majd öblítsük le vízzel, és végül a légzőkészülék NIOSH N95 maszk gyűrű lóg, vagy sima, száraz természetesen. Nem hajtjuk, vagy Szorítsa össze a NIOSH N95 maszk. Győződjön meg róla, a NIOSH N95 maszk, kívül és belül tartani.
Megjegyzés: A légzőkészülék hosszú cső karbantartás és tárolási módszerek és NIOSH N95 maszk tisztítási eljárás hosszú cső.
Óvintézkedések:
1. ne használjon erős oldószereket, mint például a metil-etil-keton, acetont, toluolt törölje le a felszíni, mert a lúgos oldószer könnyen vezethet NIOSH N95 maszk sérült, vagy deformálódott. A rész lehet áztatni egy semleges oldat és a motorháztető egy lipid-tartalmú tisztító folyadékkal megtisztítják.
2. ne használja, mint az etilén-oxid, a sugárzás és a gőz sterilizáló módszerek, mint anti-vírus NIOSH N95 maszk fertőtlenítés, anyagi romlását romlásához vezethet. Ez a 10 %-os vizes megoldás a háztartási fehérítő kell sterilizálni.
3. ne tárolja több mint 90 %-a a környezeti páratartalom. Légzőkészülék hosszú cső is tárolható, tiszta környezetben, hogy kerülje a közvetlen napsugárzást.
(4) megállapította, hogy a NIOSH N95 maszk légzőkészülék öregedés vagy a rossz szigetelés, ki kell azonnal dobni.