Hogyan tudom használni lapos Fold N95 maszk helyesen?

Hogyan tudom használni lapos Fold N95 maszk helyesen?
A mi személyes biztonság most több és több munkaerő biztosítási termékek, de használatban, követnie kell a helyes módszer, akarat nem enged mi eredeti lapos Fold N95 maszkot, hogy a kárt. Tehát, hogyan használja a lapos Fold N95 maszk helyesen?
1. lapos Fold N95 maszk első használat előtt meg kell elvégezni - az ellenőrzés célja, hogy meghatározza a mértékét a hatékonyság ellen a káros elemeket, hogy hibák vagy a károsodás megjelenésének a összeállításúak vagy kombinációjúak szorosak, hogy az rugalmasság és így tovább kezdeni.
2. lapos Fold N95 maszkot kell használni a teljesítmény tartományban, és ez nem lehet alkalmazni a szélsőséges korlátok; tilos termékek, amelyek nem állam által kijelölt és jóváhagyta az ellenőrzési részleg (nemzeti szabványok), és még nem érte el az előírásnak; Nem lehet silány.
3. használja a lapos Fold N95 maszk szigorú összhangban a használati utasítást.
Mi az a lapos Fold N95 maszk? Hogyan kell használni? Mit kell figyelni hogy? Ezek kell konfigurálni, ha a megfelelő utasításokat, ajánlott, hogy meg kell figyelni, amikor vásárol, ha nem, győződjön meg róla, hogy szülési tanácsadás.
Maszkok munka minőségének biztosítása érdekében a különleges lapos Fold N95 maszk az állam létrehozott egy bevált vizsgálati és tanúsítási rendszert.
Lapos Fold N95 maszk ellenőrző Ügynökség feladata a lapos Fold N95 maszk és a termék ellenőrzési tanúsítványt. Tartományok és az önkormányzatok lapos Fold N95 maszk minőségi ügynökségeinek a helyi termelés és a lapos Fold N95 maszk működésének felügyeletére, és felügyeli a termelés és művelet egységek, hogy szigorúan a lapos Fold N95 maszk szabvány.
A nemzeti biztonsági termelési igazgatási osztály feladata a lapos Fold N95 maszk termelési és működési engedély kiadása.
Különleges lapos Fold N95 maszk gyartasra berendezés a filozófia egysége, rendelkeznie kell egy elegendő ahhoz, hogy termék minőségére és a szokásos termelési szakembereket, képzett munkavállalók és mérési, vizsgálati csoport. Szigorú összhangban nemzeti szabványok és ipari szabványokat gyártással, vizsgálattal és tesztelés.
A termelés és a termelés üzleti feltételek üzemeltetése az ellenőrző egység a minőségbiztosítási rendszer gyártási és üzemeltetési egységek felülvizsgálat és termék mintavételes ellenőrzés és vizsgálat, az ellenőrzés által a nemzeti minősített biztonsági ágazat a gyártási engedélyt, és jelenteni kell a nemzeti ipari termék engedélyezési Hivatal egyesített közzétett listán.
A valós életben, vagyunk egy biztonságos állam nem fog menni, hogy fontolja meg a veszélyes helyzet, ha teszünk, azt hiszem, nagy kockázatnak kitett munkavállalók ismerik, a munka, de sok ember általában nem figyelnek, amíg az idő a baleset csak lelkiismeret-furdalást , De a hiba okozott, így általában a szabványos működési szabványok végrehajtásához a művelet, nem csak, hogy megvédjék magukat, vagy a saját családi kedvéért. Annak érdekében, hogy biztonságos, szükségszerű, hogy megértsék annak fontosságát, hogy a szakmai lapos Fold N95 maszk a mindennapi élet egészség érdekében.
Egyetértés született abban, hogy a munkahelyi szemsérülés ipari teljes kár körülbelül 5 %-át tették ki, és a szem Kórház trauma 50 %-át. Szerint a kínai szem kár konferencia tette közzé statisztikákat, a hazai munkavállalók éves szem trauma 1 % -3 %, míg néhány ipari szektorban 34 %-áig. A gyártás során közös ipari szem károsító tényezőket idegen test szemkárosodást, kémiai szem kár, nem-ionizáló sugárzás szemkárosodást, ionizáló sugárzás szemkárosodást és mikrohullámú és lézeres szem kár.
Kína a világ élvezni a "Királyság a szemét," mondta. Hiányos a statisztikák szerint mintegy 360 millió ember hord különböző maszkok. De sajnos, mint fogyasztó maszkok, a megfelelő szabványok, a távolság, a nemzetközi szabványoknak. Még akkor is, ha a maszkok vonatkozó kötelező szabványok, társadalmi és gazdasági előnyök jelentősek, a mértékadó részére a szakmai lapos Fold N95 maszk használata nem tartott lépést a korral vége és a figyelem hiánya miatt. Másrészt hazánk nincs joga szavazzon és felszólaljon egy sor nemzetközi szabványokkal kapcsolatos szem védelme. A hang, ebben a mezőben a szakértelem hiánya miatt, hogy az üzleti folyamat lesz a nemzetközi piacon gyakran találkozás a külföldi standard korlátok. Különösen a Kína WTO-hoz történő csatlakozás után az elmaradottság nemzeti szabványok ezen a területen, és az elzáródást a külföldi szabványok még nehezebbé nagyvállalatoknak megbirkózni a zord technikai akadályok.