Hogyan válasszuk ki a NIOSH N95 maszk

Hogyan válasszuk ki a NIOSH N95 maszk
NIOSH N95 maszk egy csomó, ott NIOSH N95 maszk, elleni hatást NIOSH N95 maszk, anti-kémiai NIOSH N95 maszkot és anti-sugárzás NIOSH N95 maszk és így tovább. Az első három fajta NIOSH N95 maszk úgy néz ki, mint a lencsék színtelen üveg, de valójában más védő hatása miatt a lencse jellemzői jelentősen eltérő.
Részt vesz az ipari termelés, a munkavállalók, és néhány szükség-hoz hord a NIOSH N95 maszk művelet, ilyen NIOSH N95 maszk viselése nem díszítik, divatos, de védi a szemet a károsító tényezők. Ezért ez a fajta NIOSH N95 maszk nevű NIOSH N95 maszk.
Részt, hegesztés, hegesztés, acélgyártás, gáz fúj üveg munkavállalók viseljenek elleni arc sugárzás NIOSH N95 maszk. Azonban a elleni arc sugárzás NIOSH N95 maszk lencse szín mély és sekély, amely célja szerint, a választás alapján kell meghatározni, erőssége az ív amikor a művelet és a megfelelő választás. Arc erős, a színe legyen mély; Másrészt, világos színű lencsék kell választani. Ha az ív erős visel egy világos színű védő tükör, részben az infravörös sugarak a lencse, és károsíthatja a szemet, a hosszú távú szenved munkahelyi szürkehályog; az ív gyenge és hosszú, rajta sötét NIOSH N95 maszk, hogy jelentős csökkenése látás.
Ezért minden szükség-hoz hord védőszemüvegek munkavállalók, kell tudomást üzemi környezetükben a káros tényezők, a maszkját megfelelő NIOSH N95, nem egy rendetlenség.
NIOSH N95 maszk a porban több környezet használata, a lencse gyorsaság általános követelmények nem magas, szemüveg vagy a sík tükör, rendes lakás Üveggyártás lencse készülnek. És ütésálló NIOSH N95 maszk használják, hogy megakadályozzák, hogy repül ki a kis részecskék szúrt szemet, objektív követelményeket ütésállóság, mint fordult a munkavállalóként, homok, játék mason kell viselni elleni hatása NIOSH N95 maszk, ha ezek a dolgozók általános NIOSH hord N95 maszk, majd a vas homok és kavics repül NIOSH N95 maszk összetört, a szem lesz több kárt. Anti-kémiai NIOSH N95 maszk lencsék a savas és lúgos, míg a korrózió, amely nem áll rendelkezésre más NIOSH N95 maszk ellenállónak.
1. mert a NIOSH N95 maszk felület bevonva színes sugárzás film, a film van kék, zöld, arany és így tovább. De a kék fény láthatatlan fény, így általában nem választhat a kék NIOSH N95 maszk, szerint a releváns szemorvos megerősítette, hogy a kék film NIOSH N95 maszk káros az a szemét, azt kell választani, zöld bevonat, a sárga és zöld film vagy a repülőgép-és űripar fúrás bevonat. Ezek a filmek közös anti-sugárzás film anti-sugárzás hatása a nemzeti vizsgálat szerint elérheti az 50 %-át, a nagy ellenállás a gold film egy különleges ezüst-oxid elem, szerint a nemzeti vizsgálati eredmények elérheti a 90 %-át.
2. Viseljen egy számítógép a helyszínen, hogy ha vannak különböző érzések. Például: nem viselnek semmilyen NIOSH N95 maszk, lásd: a számítógép, ez a monitor különösen káprázatos, kissé verte. Ha hord NIOSH N95 maszk nyilvánvalóan úgy érzi, tiszta és természetes.
Jól ismert szemészet orvos azt mondta, a NIOSH N95 maszk, amely, NIOSH N95 lencse feldolgozási folyamat, csatlakozni az összetett közepes anyagok gyártása, és majd fel a film-a film anti-sugárzás, ők tud játszani egy bizonyos fokú szűrés hatása. Ez azért van, mert a számítógép, hanem egyéb sugárzás, elektromágneses hullámok, ezek a hullámok egy bizonyos hullámhossz és Amplitudó, a vegyület közepes és a sugárzás film ezt az elvet, hogy a lencse előtt és után a felszínre a különböző használata hullámhosszú elektromágneses hullámok zavarják egymást, a sugárzás egy része ellensúlyozására.