Hogyan válasszuk ki a megfelelő PPE-1?

OSHA személyes védelmi berendezések (PPE) szabvány szerint (29 CFR 1910.132 általános ipar) került sor több mint egy évtizede, és továbbra is az elsődleges szabályozásának a PPE program. Általános követelmények a PPE standard négy fő tevékenységekre: (1) értékelési, kiválasztási (2), (3) a képzés, és (4) ellenőrzési. Vegye figyelembe, hogy minden egyes tevékenység egy másik készségfejlesztés. Vezetőik kell kijelölnie vezetők kinek képességekkel igazodik a követelményeinek minden ilyen tevékenységek; nem lehet ugyanaz a személy, az egyes lépésekhez.

Fogjuk felfedezni e négy tevékenységek és kiemelni, mit kell tudni, hogy tartsák be a PPE szabványos, és egy biztonságosabb és egészségesebb munkahelyi.

Veszély értékelése vitathatatlanul a legfontosabb lépés a PPE megfelel, mert ez az alapja, ahonnan az egész PPE program épül. Akkor kell a nyitott és a reális ebben a fázisban a folyamat, és megértsék a jelentőségét az egyes veszélyességi szembe munkahelyi környezetében. Végrehajtása tekintetében fennálló veszély értékelése felelősséget kell nem esik kizárólag egy személy vagy a szervezet még egy részét. Várhatóan több megfelelő azonosítása és veszélyek értékelését. A közreműködő, a függetlenség és a leválás a napi operatív feladatok segít elkerülni a benne rejlő ütközésének jelenlegi gyakorlat, a termelésre és a költségcsökkentésre nyomás, a veszély potenciálok és a legjobb gyakorlat.