A különleges Anti-paze Fold Mask mellett

A speciális anti-paze Fold Mask mellett
A Fold Maszk különböző jellemzőinek jelölése - az árkülönbözet ​​mellett - a fő műszaki mutatók is eltérőek. Riporterek megjegyezte, hogy az értékesítés a hálózat az arca végrehajtásának a "légzésvédő termékek önfelszívó szűrő anti-szemcsés légzésvédő" ipari Fold Mask szabványok, és néhány végrehajtása az "orvosi védelem Fold Mask műszaki követelmények" és az "orvosi műtéti fold maszk "Az orvosi termékszabványok szerint Európában és az Egyesült Államokban léteznek olyan hajtogatott maszkgyártók, amelyek végrehajtják a termelési szabványokat, sőt néhányan nem jelölik az alkalmazott gyártási szabványokat.
A fogyasztó válasza szerint az anti-haze anti-PM2.5 hatású Fold Mask esetében a legtöbb fogyasztó csak az érzést tudja megítélni, hogy mi hatalmas hatással lehet a vásárlókra.
Riporterek megtudta, hogy bár sok Fold Mask a csomagolásban kiemelkedően megjelölt "szűrő hatékonyság", de voltak médiában, az illetékes osztályok ismert "eltávolítási arány akár 90% vagy több" Fold Mask a tesztelés, a tényleges eltávolítási aránya csak 30% -ról 40% -ra. A Shanghai Minőség Felügyelet Iroda nyilvánosságra ez év márciusában, a gyártási vállalkozások Sanghajban, a fizikai értékesítési üzletek és a boltban 69 tétel a vizsgált minták azt találták, hogy 54 tétel maszk a legkisebb szűrőhatékonyság kevesebb, mint 90%, 28 tételek A Fold Mask tartalmaz karcinogén formaldehidet.
A Civil Fold Mask speciális szabványok megjelentek
Köd homályos időjárás, a fogyasztók vásárolni Fold Mask, a legtöbb remény, hogy porálló pára, hogy csökkentsék a belélegzés PM2.5 cél, de a napi használata a People a Fold Mask, az utalás az ipari vagy orvosi szabványok, Nem felel meg a saját szükségletek, párosulva a Hézag Mask piaci logó zavart, nincs egységes értékelési kritériumok, a fogyasztók választják ki a problémát.
Ebben a tekintetben tavaly márciusban, Jiangsu tartomány Különleges Védelmi Központ közösen Kína Textilipari Szövetség megszervezte a szabványos projekt vita, majd részt vett Kína első polgári védelmi Fold Mask nemzeti szabvány felállítása. November 1. ebben az évben, Kína első polgári védő Fold Mask nemzeti szabvány - "napi védő Fold Mask műszaki előírások" hivatalosan végrehajtott. A termék három aspektusából eredő biztonság, egészségvédelem és a termék védelme érdekében a csomagolás, az azonosítás és a tárolás, valamint a szállítmány lefedő maszkjának meghatározására vonatkozó szabványt szigorúan szabályozzák, és előírják, hogy a logó "termékvédelmi hatáshatást" és " szám "És így tovább.
Magától értetődő, hogy az új szabályozás szerint a különböző levegőminőség, hanem összehajtja a védelmi szintjét a maszk alacsonyról a magasra osztva négy: D, C, B, A. Például a D-szintű Fold Mask a levegőminőség és a következő mérsékelt szennyezés, PM2.5 koncentráció ≤ 150 mikrogramm köbméterenként; az ellentétes A-szintű Fold Maszk a levegőszennyezés szempontjából rendkívül súlyos, PM2.5 koncentrációja 500 mikrogramm köbméterenként, amikor használják. Ugyanakkor a Fold Mask védő hatása is eltérő, D-től A-ig terjedő szintig, a védőhatás nem kevesebb, mint 65%, 75%, 85%, 90%. A nemzeti szabvány szerint a fogyasztók a szokásos kiválasztásnak megfelelő védő fedő maszkot viselni, a belélegzett levegőminőség indexnek jobbnak kell lennie, mint a fentiekben.
Az új nemzeti szabvány szerint a fold, hogyan kell vásárolni egy maszkot?
Összehasonlítva az előző fold maszk GB, az új nemzeti szabvány szembesül a használata a tömeg mellett a gyermekek, a csecsemők és a kisgyermekek kívül a hétköznapi emberek. Tehát a napi védőháló maszk specifikációjával sokan szeretnék tudni, hogyan kell kiválasztani a hajtásmaszkot.
Függetlenül attól, hogy szükség van a magas szintű összecsukható maszk kiválasztására? Ebben a tekintetben a Kínai Ipari Ipari Ipari Szövetség, a Zhao Jinyu Tudományos és Technológiai Fejlesztési Főmérnöki Zhao Jinyu rámutatott arra, hogy a Fold Maszk sajátossága, a Fold Maszk márkája, a védelmi teljesítmény javulásával, a kényelem csökken. "Ha a légzés ellenállása túl nagy, ne zárja ki a mellkasi szorító érzést, szédülést", mondja, ezért az időjárás és a saját helyzetükön is alapulnia kell, a megfelelő védőhatást viselve, a mérsékelt védelmet .
A speciális anti-paze Fold Mask mellett van pamutszövet rácsos maszk, eldobható orvosi maszk és így tovább. A szakértők szerint a PM2.5 szűrő hatású egyszerű pamut és géz maszk nem igazán képes szűrő szerepet játszani a nem szőtt szövetben vagy más, a szűrőréteg által létrehozott szűrőanyagon.
A lélegeztető szelep fölött telepített hézagtörlő némelyikéről szólva a szakértők szerint a légzőszervi rezisztencia megkönnyítésére irányuló lélegeztető szelepnek bizonyos hatása van. Természetesen, függetlenül attól, hogy a lélegző szelepen a lefedő maszk, amíg a "normák" lehetségesek.