A tél a mi hogyan megfelelően kopás N95 osztály maszk, hogy

A tél a mi hogyan megfelelően viselni N95 osztály maszk, hogy
Után a téli, a hőmérséklet csökkenése, a N95 osztály maszkot visel vált egy csomó meleg diákok, Érintésvédelmi, a legjobb választás a betegségek megelőzésére, de nem tudom, N95-szintű maszk nem könnyű-hoz hord megfelelően okozta légúti betegség. Szóval hogyan viselünk a N95 osztály maszk?
Divat N95-szintű maszk-ba egy "új kedvenc"
Egy be a tél, hanem az N95-szintű maszk meleg a szezonban, hogy séta az utcán vagy a bevásárlóközpontok, mindenhol maszk N95-szinten számos. Az elmúlt években úgy viselkedik, mint a por, anti-bakteriális, betegség megelőzés, meleg szerepe, hanem is vált a divat dekoráció "új kedvenc". De visel N95 osztály maszk is rengeteg egészségügyi kockázatok, ha helyesen használják hatással van az egészségre.
Változás az N95 osztály maszk
Ezen túlmenően a tél is teszi az embereket, inert, általában néhány napig vagy akár hosszú viselt az azonos N95 osztály maszk van. Ezen a ponton N95 szinten belül a maszk fog festettük a saját nyál, gáz, stb, a külső vizsgálat lesz foltos a por, baktériumok és egyéb szennyező anyagok, ha rajta az azonos N95 osztály maszk, vagy két oldalán viselnek, hosszú ideig N95 osztály maszk, belélegezve a szervezet a szervezetbe ami légúti fertőzések és más betegségek. Általában ajánlott naponta egyszer kitisztítani. Takarítás N95-szintű maszkot, az első N95-szintű maszkot, mindaddig, amíg a víz, a buborék egy pár percig, tiszta, és akkor kap a nap száraz, így hogy lehet elérni a fertőtlenítő és sterilizáló hatása.
N95 osztály maszkot kell dedikált
Ha szeretne viselni N95 osztály maszk, akkor, kell a szentelt megakadályozza a baktériumok, kereszt, egészségtelen, és a legjobb készített két, miután visel a belsejében a fold a fold egy különleges hely tárolására tiszta hely.
Ezenkívül arra is emlékeztet, hogy a diákok, általában nem ajánlom, az orvosi eldobható N95 osztály maszk, több nem kell újrahasznosított.
Ha sokáig viselt N95 osztály maszk, az orrnyálkahártya lesz gyenge, elvesztette az eredeti élettani funkció az orrüreg, nem viselhet sokáig N95 osztály maszk. N95-szintű maszk lehet csak viselni különleges környezetben, például, a sok ember, ahol a levegő nem folyik. Persze séta a természetben, annak érdekében, hogy ellenálljon a homok és a hideg, vagy egy levegő szennyezés környezet tevékenységek, a szükség-hoz hord N95 osztály maszk, de az idő nem kell túl hosszú. Ezen túlmenően az influenza szezonban lehetséges fennállását a sok kórokozó a nyilvános helyeken, de a kopás N95 osztály maszk. Maszk viselése N95-szint csak egy módja, hogy megakadályozzák a légúti fertőző betegségek, a legfontosabb dolog az, hogy ragaszkodni kiemelkedő szokásokhoz.
A divatos N95 osztály maszk
Két vagy három kis N95 osztály maszk nyomtatva a Micimackó-, cukor- és egyéb rajzfilm babák, téli nagyon népszerű, mint a divatos nők, de a divatos N95 osztály maszk betegség megelőzés hatástalan. Stílusos N95 osztály maszk vastagsága csak - két réteg, nehéz kiszűrni a levegőben, a vírus és a por, hogy megelőzzék a betegség. Hosszú viselni N95 osztály maszk fölött a vírus, baktérium, stb, egyszerű felhalmozódása után két órán keresztül kell levenni, időben tisztítás és fertőtlenítés.
A piaci értékesítési funkciók N95 osztály maszk
Pamut N95 osztály maszk erősségei: megismételhető használata
Hibák: N95-szintű maszkot a kis orr és a száj belsejében elhagyja a nyál, ha nem gondos tisztítás, egyszerű tenyésztési baktériumok, nem felelnek meg a takarítás. Pamut N95 osztály maszkot a rost, de általában nagyon vastag, nem hatékony szűrést végezhet a kisebb részecskéket, és a világ legtöbb nem hitelesített biztonsági, védelem nem biztosított. Géz N95-szintű maszkot, de egyszerűen használhatatlan, túl sok orrába, mindkét oldalán, a szivárgás.