Kis tippek hatékony takarítás-1

Kis tippek hatékony takarítás


Néhány ember, hogy a "takarítás" idézi fel takarítás a padló és a felületek, por eltávolítása, és a szervező rendetlenséget.

De a munka beállítás azt jelenti, sokkal inkább. Takarítás elengedhetetlen a biztonságos munkahelyek. Ez is segít megelőzni a sérülést, és növelheti a termelékenységet és a morált, valamint a jó első benyomás, hogy a látogatók, Cari szürke, biztonsági tanácsadó a Ohio Hivatal munkavállalói kártérítési szerint. A munkáltató a meg nem felelés esetleges bírságok elkerülése is segít.

A gyakorlat hagyományos irodák ipari munkahelyeken, beleértve a gyárak, raktárak és gyártó üzemet, hogy különleges kihívásokkal, mint például a veszélyes anyagok, gyúlékony por és egyéb gyúlékony terjed. Szakértő egyetért abban, hogy minden munkahelyi biztonsági programok magukban kell foglalniuk a takarítás, és minden munkavállalót kell játszania egy része. Ezenkívül háztartás vezetés elkötelezettsége kell, így munkavállalók észre annak fontosságát. Íme 11 tippek hatékony takarítás.


Megakadályoz kombiné, utazások és esések
Megcsúszás, megbotlás és vízesés volt a második vezető halálok nem súlyos hibára utaló foglalkozási balesetek vagy betegségek járó nap távol a munkától, 2013-ban a Bureau of Labor Statistics adatai szerint.

OSHA Walking dolgozó felületek szabványos (1910.22(a)) kimondja, hogy minden munkahelyen kell "tartani tiszta és szabályos és higiénikus állapotban." A szabály tartalmaz, átjárók, raktárak és kiszolgáló helyiségeket. Padló tisztának és száraznak kell lennie. Vízelvezető jelen kell lennie, ahol a "nedves folyamatok használják."

Munkaadók megfelelő padló (pl. cement, kerámia vagy más anyag), válaszd a különböző típusú padló tartsa fel jobban, bizonyos körülmények között, mondta Fred Norton, műszaki igazgató, az ergonómia és a gyártási technológia, a kockázat ellenőrző szolgálatok, Liberty kölcsönös biztosítási Walnut Creek, CA. Ezután kidolgozása és végrehajtása a háztartás eljárások megfelelő tisztító és küldje el.

"Dolgok, mint olaj- és zsír-ha nem használja a megfelelő típusú takarítás protokollok, akkor csak terjedését síkosság, ezen a környéken: ahelyett, hogy azt fel és le a földre," mondta Norton.

Ahhoz, hogy megakadályozzák a slip, utazás és ősszel események, a kanadai központ a munkahelyi egészségvédelem és biztonság a következőket ajánlja:

  • Jelentés, és tisztítsák meg a kiömlött és a szivárgás.

  • Tartsa a folyosókon, és kilép az elemek.

  • Fontolja meg telepítése tükör és figyelmeztető jelek, hogy segítsen a vak foltok.

  • Csere, kopott, szakadt, vagy kár padló.

  • Fontolja meg telepítése csúszásmentes azokon a területeken, amelyeket nem mindig lehet tisztítani.

  • Használja a csepegtető edények és őrök.

Emellett rendelkeznek szőnyeg, platformok, hamis padló vagy "más száraz Állóhely" adott hasznos, OSHA szerint. Minden munkahelyen kiálló szegek, a szilánkokat, a lyukak és a laza lapok mentesnek kell lennie.

Szürke hozzá, hogy a munkáltatók fájlhozzáférés utazás veszélyek, és ösztönzi a munkavállalók, a feladatra összpontosítani.