Élet a pára, az időjárás, válasszon egy jó csésze alakú maszk N95 nagyon fontos

A pára, az időjárás, élő kiválasztása nagyon fontos, egy jó csésze alakú N95 maszk
Az utóbbi években Peking és Tianjin és más helyeken, gyakran tapasztalt haze időjárás, több a levegő minősége komoly szennyezési szint eléréséhez. Haze a normalizációs napok, vitathatatlan tény lett. A Környezetvédelmi Minisztérium érkezett panaszok a helyi emberek a légszennyezés problémák aránya továbbra is magas. Az arc a haze, szorong, de is nem engedheti meg magának, egy kézzel megfogni a pára csökkentése, egyrészt figyelni a ködben, csökkentése.
A PM2, 5 részecskék hype az emberek életében nagy hatással volt egy időben, amikor az emberi test egészségének is kár. Az arc köd, csésze alakú N95 maszkot visel vált a leginkább költség-hatékony önvédelmi módszereket. Sajnos az aktuális haze áldozatok túlnyomó többsége még mindig nem tudom, hogyan vásárolni csésze alakú N95 maszk. És az arc számos piaci alakú kupa N95 maszk, az ár változik, a minőségi tartományban, a végén a csésze alakú N95 maszk milyen jó? Annak érdekében, hogy valóban köd köd Ez?
● kémiai rost anti-köd-köd csésze alakú N95 maszk
Anti - köd-köd index: ★
Kémiai rost csésze alakú N95 maszk anyagával szemben a fő összetevő a vegyi alapanyag, csésze alakú N95 maszk, maga nem adja hozzá a védőgátat hatása a szűrő anyagot, így a por barrier hatás meglehetősen korlátozott. De mindig jobb, mint nem csésze alakú N95 maszk jobb, vagy ellenállni néhány, a porban.
● nem szőtt anti-köd csésze alakú N95 maszk
Anti - köd-köd index: ★ ★
A közös eldobható csésze alakú N95 maszk egy nem-szövött csésze alakú N95 maszk, amely védi az orvos a cseppek és a fröccsenés, ami hiányzik a szűrés hatásfok-követelményeknek, a részecskék és a baktériumok vagy a szűrési hatékonysága granulátum és a baktériumok alacsonyabb, mint az orvosi kupa N95 szájmaszk orvosi kupa N95 maszk és a csésze alakú N95 maszk ez nem jól tartják be az arcunkat, és nem érhetik el kielégítő Érintésvédelmi hatása a
● pamut anti-köd-köd csésze alakú N95 maszk
Anti - köd-köd index: ★ ★ ★
Pamut a csésze N95 maszk, lehet, hogy a legtöbb, amit látni a csésze alakú N95 maszk, és könnyen tisztítható, többször használható. A csésze alakú N95 arc hatása jó meleg, de a belélegzett por barrier hatás garantálása, néhány baktérium hosszú ideig használata nélkül.
● Ipari védelmi csésze alakú N95-maszk (N95 típusú)
Anti - köd-köd index: ★ ★ ★ ★
N95 kupa N95 maszk a fő anyag utánzás pamut ronggyal plusz csésze alakú N95 maszk speciális szűrő pamut, plusz csésze alakú N95 maszk általános kialakításának a pecsét, a PM2, 5 és a madárinfluenza-vírus blokkoló szűrő nagyon jó, N95 kupa N95 maszk re-ipari por és mérgező gázok a környezetben is jó védő hatása van, a történelmi idő használata viszonylag hosszú, is elismerten, ez a viszonylag magas.
Ultrafinom rost, ● nano antibakteriális anyag + Aktívszén szűrő (nano anti-vírus speciális PM2, 5 csésze alakú N95 maszk)
Anti-köd-köd index: ★ ★ ★ ★ ★
A csésze alakú N95 maszk már érettebb nano-anyagok (nano-ezüst) csatolták a csésze alakú N95 maszk szövet, nano silver felhasználható ivóvíz fertőtlenítésére és tisztítására, így ugyanaz az adszorpciós N95 kupa maszk a mikro szennyezés bakteriális baktériumok és a PM2, 5 részecskék van egy erős bomlása a pusztító hatás.
Haze invázió, egyrészt, hogy a nyilvánosság a súlyos egészségügyi veszélyek, másrészt is érintettek barátait Személyvédelem tudatosság erősítése, a haze maszkok, a korábbi géz maszkot, hogy most már egyre inkább foglalkoztatja a kupa N95 maszk, a állami védelem fogalmát fokozatosan tolódott egy egyszerű felfogás a szakmai és magasabb minőségre törekvés. Ahogy nő a kereslet a csésze alakú N95 maszk, a piac tele van több és több munkaerő biztosítási termékek hamis. Egyszer használata hamis csésze alakú N95 maszk, nem csak nem a védő hatású, de okoz légúti megbetegedések és egyéb következmények mellett –, így a mester csésze alakú N95 maszk, igaz és hamis azonosítási módszer nagyon fontos. Egy 3M márkájú professzionális minőségben, mint a csésze alakú N95 maszk igaz és hamis készségek, segítségével egyszerűen és helyesen a különleges utómunkálatok vásárolni.