Maszkok józan ész

NIOSH van osztva három sorozat szerint a liofilicitás anyagok: N (védelem a nem zsíros lebegő részecskék); R (nem zsíros szuszpendált részecskéket és verejték felfüggesztett részecskék, 8 órás határidő védelme); P (nem zsíros szuszpendált részecskéket és verejték felfüggesztett részecskék, nincs időkorlát).

2, a szűrés minden sorozata anyagok szerint oszlik (95 %) 95, 99 (99 %), 100 (99,97 %) három. Ennek eredményeként, összesen kilenc féle maszkok. Például a közös N95 N99 és így tovább.

3, mert a levegő a mikrobiális részecskék nem olajos részecskék, így tudjuk megakadályozni a napi por és baktériumok vagy anti-vírus anti-influenzavírus maszkokat lehet használni N osztály. Az N95-típusú maszk azt jelenti, hogy az energiahatékonyság a szűrő, N99 szűrő energia hatékonyság 99 %-95 %-át.

4, vonalkódmaszk típusához N osztály-szerkezet áll három réteg: a bélés réteg poliészter akupunktúra ruhát, a középső réteg a melt fújt szűrő, a legkülső réteg általában PP Spunbond ruhával, és néhány is réteget aktív szén.

5. maszk napi használatban, Aktívszén maszkok osztható, és a levegő szűrő maszkok. Aktív szén a jellemzői miatt szabálytalan szerkezetét, és az anyag áll a kis méhsejt, az adszorpciós funkció, szűrő szennyeződések por használatával. A maszk szűrő, a legszélesebb körben használt a napi, anyaga általában pamut, nem szőtt textúra. 3 yuan, 5 yuan általában gyenge maszkok-szűrés, nem tudja elérni a hatékony védelmet, a választás, meg kell nézni egy egyszerű leírást és anyagi összetétel, mint nézni a rétegek száma, és szűrjük az energiahatékonyság. A maszkok nem kell hosszú távú kopás, a 2-3 órát kell cserélni, kellő időben történő takarítás és fertőtlenítés megakadályozza, hogy a por a maszkot után a szűrőt, a tenyésztési baktériumok nyál másodlagos szennyezés.