Az enyém szén alakú maszk N95 és régi porvédő maszkot

Az enyém szén alakú maszk N95 és régi porvédő maszkot
A szén alakú N95 maszk használata mindig is a legfontosabb, hogy a szénbányászat, keresztül egy nagy számú eszközt Érintésvédelmi, azt találtuk, hogy az eredeti eset, a Földmunkák és a szénbányászat, amely akkor jelenik meg a szénpor, ha mi csak használ egy egyszerű védő maszkok , akkor ezt a maszkot, csak egy kis része a szénpor szüntetik, és még mindig van egy csomó szén por maradt, az emberi szervezetben, és ez ilyen szén por igazán fenyeget a termelés biztonságát és az egészségügyi dolgozók, a végén egy egyszerű por maszkok, és most a szakmai szénbánya, csésze alakú N95 maszk mi a különbség?
A fő különbség az, hogy az eredeti régi por, a szellőzés, a viszonylag gyenge maszkok, az úgynevezett permeabilitás nem jó, egy csomó a munkavállalók tükrözik porvédő maszkot, úgy fogja érezni, a kóros sulking érzés, mert az eredeti munkavállalók a föld alatti munkára, az egész légáramlás nem különösen jó, után csinálás sok a kézi munka, ha a maszkot, vagy egy csomó forró gáz, akkor ez akarat elkerülhetetlenül okoz az egész jelenség duzzogás súlyosabb, és a kellemetlen, hanem a munkavállalók okozó grea t a zavart, és végső soron vezet a megjelenése a biztonsági incidensek. Különösen a felbukkanás-ból pneumokoniózis, és ha-a ' a szén felhasználásának csésze alakú N95 maszk az enyém, nem jelenik meg semmilyen sulking érzés, természetesen a pneumokoniózis védelme is nagyon tökéletes.
Mivel a szűrő csésze alakú N95 maszk egy egyszerű szerkezet, könnyű súly, könnyű-hoz hordoz és így tovább, gyakran használják a gyártási, tárolási vagy ismert mérgező és veszélyes anyagok használatát a hely, az alkalmazás sokkal kiterjedtebb. De a tűz használata műveletek vannak a következő alkalmazás korlátozások:
1, szűrő csésze alakú N95 maszk nem alkalmas súlyos hypoxia oldalak
Mert a szűrő csésze alakú N95 maszkot kell a levegő oxigén tartalma nem kevesebb, mint 18 százaléka a feltételek is használhatók, és a tűz, az égés, az oxigén és a súlyos súlyos hypoxia miatt még szűrő csésze alakú N95 maszkot a vírus hatása még bett ööö, de a levegő szűrés után még mindig nem tudja garantálni a normális légzés az emberi szervezetben. A
2, szűrő csésze alakú N95 maszk nem alkalmas a kábítószer-használat
A szűrő csésze alakú N95 maszk csak akkor használható, a helyeken, ahol mérgező gázok koncentrációja 2 %-nál nem több, így ez nem vonatkozik a tűzijáték, Merre jár a mérgező anyagok koncentrációja magas.
3 csésze alakú N95 maszk nem alkalmas komplex helyeken a mérgező és veszélyes anyagok
Mert a szűrő csésze alakú N95 maszk célzott néhány, vagy néhány mérgező és veszélyes anyagok, ez szelektív. Úgy, hogy a tűz okozta égés, bizonytalan anyagok nem adható védelem.
Az ok miért tűz nem tudja használni a csésze alakú N95 maszk szűrő.
1, először, szerint az ország nem adta meg a szabvány a csésze alakú N95 maszk, de mint egy nagy vegyi üzem, ott el kell látni egy speciális szintű Védőruházat, csésze alakú N95 maszk, rendes körülmények között 2-3 készletek , Míg a rendes csésze alakú N95 maszk, a művelet áll, minden bizonnyal személyzet.
2 csésze alakú N95 maszk egy személyes speciális labor védelem termékek, de is egy egységes védelmi berendezések, viselt a fején, hogy megvédje az embereket meg légzési szervek, a szem és az arc, hogy megakadályozzák a gáz, por, baktériumok, mérgező és ártalmas gázok vagy gőz és más mérgező anyagok személyi védőfelszerelést. Csésze alakú N95 maszk széles körben használják a kőolaj, kémiai ipar, bányászat, kohászat, katonai, tűz, a katasztrófa-enyhítést valamint egészségügyi és a járvány megelőzési és környezetvédelmi technológia, gépek gyártása és más területeken, és a köd, photochemical szmog komolyabb város játszhat több fontos a védelme, a személyes légzési rendszer. Csésze alakú N95 maszk az alakzatból osztva egy átfogó és félig maszkot, egy átfogó és a pozitív és negatív nyomás osztva.
Csésze alakú N95 maszk utal, a szűrési módszerek, néhány mérgező és káros anyagok a levegőben, egy osztály a védőeszköz légzés, amely a fő része a maszk és a szűrő alkatrészek, és egyes termékek is eltávolítása után használ egy légzés csövet kapcsolat maszk (hosszú cső légzőkészülék, a csésze alakú N95 maszk) és a szűrőbetétet. Maszk, a teljes körű és félig maszk szűrő alkatrészek sub-anti-vírus, por, por kompozit védelem. A védelem korlátozódik, csésze alakú N95 maszk sem kivétel.