Öntött N95 maszk tiszta, és válassza a formázott N95 maszk elv

Alakos N95 maszk tiszta, és válassza a formázott N95 maszk elv
Öntött N95 maszk lehet csak viselni különleges környezetben, például, az emberek, a levegő nem a hely a forgalomból. Természetesen a vadon élő séta, annak érdekében, hogy ellenálljon a homok és a hideg, vagy egy levegő szennyezés környezet tevékenységekben szükség-hoz hord öntött N95 maszk, de az idő nem kell túl hosszú. Ezen túlmenően az influenza járvány szezon, kórokozók, a nyilvános helyeken, nagy számú lehetséges fennállását kell is öntött kopás N95 maszk. Viselése öntött N95 maszkot, de csak az egyik módja, hogy megakadályozzák a légúti szennyezés, a legfontosabb, hogy tartsák be a jó szokások.
Öntött tiszta N95-maszk
A külső réteg a öntött N95 maszk gyakran felhalmozódik egy csomó szennyeződés, baktériumok és a mint a külső levegő, és a belső réteg blokkok a kilélegzett baktériumok és nyál, úgy, hogy a két oldal nem használható, ellenkező esetben a szennyezett talaj közel az arc Amikor belélegezve a szervezet, és válik a fertőzés forrása. Öntött N95 maszk nem hajtható, kell egymásra a tiszta borítékot, és fog közel az orr és a száj oldalán a fold, nem könnyen töltött be a zsebben, vagy lóg a nyak.
Ha a formázott N95 maszk kilégzési forró, vagy nedves nyál, gátolja a baktériumok szerepét is jelentősen csökken. Ezért általában a legjobb kész még néhány öntött N95 maszk, annak érdekében, hogy cserélje ki a használat, naponta egyszer ki kell mosni. Mosás előtt forró vízbe 4 percig kell használni.
Öntött N95 maszk kiválasztás van három alapelvet:
Először is alakos N95 maszk por akadály hatékonyságát. Öntött N95 maszkot por akadály hatékonysági szintjét, de a finom por, különösen az alábbi légúti por akadály hatékonyságát a standard 5 mikron. Mert a por átmérője egyenesen az alveoláris, a legnagyobb hatással az emberi egészségre. Általános géz öntött N95 maszk, Port blokkoló alapelve mechanikus szűrés, vagyis amikor a por dudorok a géz, keresztül - réteg a gáton, hogy néhány nagy részecskék por blokkolja a homokba. De néhány finom por, por, különösen kevesebb, mint 5 mikron lesz a a géz, a rács, a légzési rendszer. Van néhány külföldi porálló öntött N95 maszk, a Szűrés szempontja a felelős állandó statikus rost összetétele, azok kevesebb, mint 5 mikron a por belégzését a folyamat, elektrosztatikus vonzás és adszorpciós Füstszűrő-hoz elfog a szűrőn a finom por, valóban szerepet játszanak a porban.
Második, alakos N95 maszk és az arc formája szoros mértékét. A levegő, mint víz, ahol az ellenállás, az első, ahol az első áramlását. Ha a formázott N95 maszk alakját és az arc nem szoros, a levegő ugyanaz lesz a szivárgás veszélye nem szivárog be a emberi légúti. Igen, még akkor is, ha úgy dönt, nem számít, mennyire rossz a N95 maszk szűrő. Ez nem védi az egészségre. Most sok külföldi szabályozások és a szabályozás, munkavállalók rendszeresen N95 maszk tapadási vizsgálat kell végezni. Célja, hogy biztosítja, hogy a munkavállalók a jogot, hogy öntött N95 maszkot választ, és nyomja meg a helyes lépés, hogy öntött N95 maszkot viselnek.
Harmadszor kényelmes viselet. Van szükség a légzés, hogy a kis, könnyű súly, egészségügyi, könnyű karbantartás viselni. Úgy, hogy a munkavállalók hajlandó viselni, és javítja a munka hatékonyságát, a munkahelyen. Ez egy külföldi karbantartást öntvény N95 maszk, tiszta vagy alkatrészeknek, amikor az ellenállás por vagy öntött N95 maszk sérült az ártalmatlanítást követően nem kell, hogy mind annak biztosítására, hogy az N95 maszk higiéniai és szükségtelenné teszi a munkavállalók öntött N95 maszk idő és az energia az, és sok öntött N95 maszkok ív alakú, mind annak biztosítása érdekében, hogy a szem-val egy jó alakja illeszkedik az orr és a száj megtartani egy bizonyos tér, kényelmes viselet.
Öntött N95 maszkot por akadály hatékonysági szintjét, de a finom por, különösen az alábbi légúti por akadály hatékonyságát a standard 5 mikron. Mert a por átmérője egyenesen az alveoláris, a legnagyobb hatással az emberi egészségre. Általános géz öntött N95 maszk, Port blokkoló alapelve mechanikus szűrés, vagyis amikor a por dudorok a géz, keresztül - réteg a gáton, hogy néhány nagy részecskék por blokkolja a homokba. Azonban néhány finom por, a por, különösen kevesebb, mint 5 mikron lesz a géz, a rács, a légzési rendszer. Van néhány külföldi porálló öntött N95 maszk, a Szűrés szempontja a felelős állandó statikus rost összetétele, azok kevesebb, mint 5 mikron a por belégzését a folyamat, elektrosztatikus vonzás és adszorpciós Füstszűrő-hoz elfog a szűrőn a finom por, valóban szerepet játszanak a porban.