Öntött N95 maszk gyártási követelmények

Öntött N95 Mask gyártási követelmények
A napi gyártás után a hegesztési munkát végző hallgatók minden bizonnyal elválaszthatatlanok a bőr és testbiztonsági formázás formázott N95 maszk védelmétől. Az öntött N95 Maszk minősége közvetlenül kapcsolódik az üzemeltető mutatójának egészségéhez, ezért a gyártási folyamat Az öntött N95 Mask gyártási követelményei különösen óvatosak annak érdekében, hogy minőséget biztosítsanak a felhasználók biztonságának védelme érdekében. Általános formázás Az öntött N95 Mask gyártási követelményei a következő szempontok:
(1) Öntött N95 Maszk anyag: magas és alacsony hőmérsékleti ellenállást, korrózióállóságot, nedvességállóságot, égésgátlót és bizonyos szilárdságú és átlátszatlan, nem vezető anyagot kell használni.
(2) Íves szerkezet: szegecselés és egyéb alkatrészek erősek, nincs laza jelenség, a fém alkatrészek nem érintkezhetnek az arccal; el kell indítani az összetevőket rugalmas és megbízható.
(3) Öntött N95 maszk specifikációk: Különböző típusú hegesztés A formázott N95 Mask specifikációnak meg kell felelnie a 4-20. Táblázat követelményeinek. A Mold Molded N95 Mask minősége (eltávolítja a lencse sisakot és egyéb tartozékokat) nem lehet 500 grammnál nagyobb.
(4) hegesztés N95 maszk szűrő, védőlap teljesítményre vonatkozó követelmények: beleértve az asztal és a minőség és a belső hibák védelme film látható fényáteresztés, szűrő szín, szűrő áttétel, dioptria eltérés. Párhuzamosság és erõteljesítmény A védõszemüvegek hegesztésének követelményei.
(5) Öntött N95 Mask anyag égésgátló tulajdonságai: Az öntött N95 Maszk anyag égési sebességének 76 mm-nél kisebbnek kell lennie, a tűz eltávolításához szükséges műanyag 5 másodpercen belül a megsemmisítés után.
(6) Öntött N95 Maszk fém alkatrészek korrózióállóság: ugyanazon vizsgálati követelmények és hegesztési védőszemüveg követelmények.
(7) Öntött N95 Mask könnyű átviteli teljesítmény: kisebb legyen, mint a 14. számú hegesztőszűrő látható áttételi aránya.
A formázott N95 maszk az arc védelmére szolgál, védi az arcot és a nyakat, hogy elkerülje a fémhulladékok, a káros gázelapadás, az olvadt fém és a magas hőmérsékletű oldószeres cseppecskék károsodását. Öntött N95-maszk anti-fúvásos öntés alkalmazásával Öntött N95 Mask, anti-sugárzás felszíni hadsereg, anti-kémiai folyadék fröccsenés Nikkelezett N95 Maszk, füstgátló gázfelület a szigeteléssel N95 maszk.
Fúvás elleni fröccsöntés Öntött N95-es maszk gépkocsikhoz, maráshoz, gyaluláshoz, csiszoláshoz, fúráshoz és egyéb műveletekhez. Az átlátszó plexiüveggel, műanyaggal vagy fémhálóval ellátott arc megakadályozhatja a fémdarabokat, kavicsokat és más nagysebességű porrészecskéket az arc ellen.
Radiation-molded N95 maszk különböző hegesztési műveletekhez. Öntött N95 maszk vastag acél kartonból, kemény textúrából és könnyű súlyból, szigetelési teljesítményből és jó hőállóságból. Öntött N95 maszk megfigyelő lyukkal, beágyazott árnyékoló szemüveg. A működés megkönnyítése érdekében a formázott N95-es arc fejhallgatóval és kézzel tartott kétféle megfigyelési lyukkal rögzíthető és flip kettő.
Anti-kémiai fröccsenés A formázott N95 masszát elsősorban a savas és egyéb folyadékkárosodás megakadályozására használják az arcra, a legtöbbet a plexiüvegből.
Anti-koromgáz viharok Hadsereg a kevésbé mérgező műveletekhez, mint például az aszfaltmentes por N95 maszk, mesterséges bőr sisak arcvédővel, állítsa be a plexiüveg megfigyelési lyukat, és cserélje ki a szűrőszűrőcsatorna csatornát, hogy megakadályozza az aszfalt A por okozza az arcon dermatitis és pharyngitis.
Tűz, kohászat, üveg, kerámia és hőkezelés hővédelme és a működés egyéb szempontjai. A szigetelő burkolat alumínium fólia szigetelő anyagból és üveg sisakból áll, a sugárhővisszaverő hatás jobb, puha textúra, vízálló öregedésgátló.
Ezért a hegesztés megválasztása során a formázott N95 Mask formázásnak figyelmet kell fordítania a következő kérdésekre:
1. Válassza ki az öntött fejű N95-es maszkot, ellenőrizze, hogy a hegesztőüveg sértetlen-e, erős a mozaik, hogy a repedések, a repedések, a fogantyú és a rögzítőszalag szilárd.
2. Használatakor a hegesztőüveget és a hegesztési pontot bizonyos távolságra kell tartani, hogy megakadályozzák a gyöngyöket az üveg égetéséből.
3. A nagy magasságú művelet során a formázott N95 maszkot viselni kell egy börtön viselésére, hogy megakadályozzák a formázott N95 maszkot a sérült vagy törött N95 maszkra.