N95 Osztály maszk, milyen fajta szövet, jó?

N95 osztály maszk mi fajta szövet is jó?
N95 osztály maszk magában foglalja néhány, száj, orr és a száj álla, egy orvosi N95 osztály maszk, arc, zárt térben, a levegő kikényszeríteni az N95 osztály maszk szűrő, a káros anyagok, a védő hatás eléréséhez az emberek jelentik. A folyamatos fejlődés, a tudomány és a technológia, a folyamatos fejlesztés, az egyre súlyosabb környezeti szennyezés, valamint az emberek életszínvonala, emberi tudatosság önvédelmi is folyamatosan erősíteni, N95 osztály maszk egy védő cikk N95 osztály maszk használata különösen mindennapi. N95 osztály maszk van osztva, légszűrő N95 osztály maszk és a levegőt biztosító N95 osztály maszk. A alkalmazás több levegő szűrő típusú maszkokat, por maszkok, haze maszkok, orvosi védelme N95 osztály maszk stb, az ország, a különböző típusú N95 osztály maszk bevezetni az adott termékleírásnak a szabványos N95 osztály maszk bevásárlóközpontok. Kína az védőszűrő N95 osztály maszk előírások végrehajtására többnyire kötelező termékszabványok, a vizsgálati tételek több. Az áteresztő képesség a szövet is [1], a szövet szövet szerkezete jellemzői és szövet kombinált megközelítés nagyobb kapcsolat. N95 osztály maszk, főleg a kis textil alapanyag, légáteresztő N95 osztály maszk a jellemzőkkel kell rendelkezniük. Maszk légáteresztő is, bizonyos mértékig, a felbontás, a N95 osztály maszk kényelmes, szűrő teljesítmény és egyéb védelmi funkciókat. Jelenleg a permeabilitás, a maszk nem hasonlítják a szex, és az első utalás a szövet permeabilitás ellenőrzési módszerek, mint a GB / T5453-1997 ellenőrzési szabványok bevezetésével "meghatározása a permeabilitás, textil műszaki szövet"ASTM D737-1996" szexuális vizsgálati módszer ", és ISO9237-1995" Textil szövet áteresztő képesség meghatározása ".
N95 osztály maszk mi fajta szövet is jó? N95 osztály maszk, N95 osztály maszk, aktív anyag N95 osztály maszk, anyaga eltér a védő szűrő hatása lényegtelen, igazán kapcsolódnak a N95 osztály maszk szerkezetére indokolt, N95 osztály maszk és az illeszkedés az arc és így tovább.
N95 osztály maszk mi fajta szövet is jó?
Nem szőtt N95 osztály maszk: egy sovány pamut Mull készült, vagy kötött anyag, a középső dosszié-val különböző nem-szövött; a másik a nem-szövött varrás-ről. Szűrő hatása, jó, valamivel kevésbé szellőző, a legújabb fajtákat, a felület és a hátsó, a nem szövött anyagok, a szűrőpapír középső, úgy, hogy a nem-szövött N95 osztály maszk szűrő szerepét egy magasabb szintre.
Géz N95 osztály maszk ritka pamut ronggyal készült, és főleg a munkakörnyezet káros gázok és gőzök alacsony koncentrációban tartalmazó. A kazetta tele a szorbens anyag és a szorbens anyag.
Gyermekek N95 osztály maszk van sürgősen szükség van a nemzeti szabványok, a nagy sűrűség, alacsony ellenállás és magas szűrhetőség előnyben részesített
"Vannak sok anti-köd N95 osztály maszkok a piacon, de a design szinte egy miniatűr változata a felnőtt N95 osztály maszk, amelyek kissé vékonyabb, mint a felnőtt változat, és nem igazán összpontosítani a gyermekek cardiopulmonalis funkciója, hogy a gyermek arc csontváz szerkezet és felnőtt különbségek. "Chen Haida azt mondta, hogy a gyermek arcát kisebb, mint a felnőttek, a csontok fejleszti, nem teljes mértékben támogatja a ugyanaz, mint a felnőttek N95 osztály maszk három-dimenziós szerkezet, általános N95 osztály maszk védelmet hatása nem ideális a
Chen Haida azt mondta, hogy a "napi védő N95 osztály maszk műszaki előírás" (a továbbiakban: a "kód") hivatalosan valósult meg November 1-én ebben az évben, de a "specifikáció" egyértelműen a jelen standard "nem vonatkoznak a gyermekekre N95 osztály Maszk", azért a gyermek fizikai jellemzői a légúti ellenállás a növekedést a gyermekek, javítani kell a nagyobb különbségeket. Nem megfelelő nemzeti szabvány is csak Gyerekruha pamut N95 osztály maszk vagy alkalmas felnőtt kiscsoportos N95 osztály maszk. De az előbbi nem tudja megakadályozni a PM2, 5, ha nem gyakran tiszta, a fertőtlenítésre, de is lehet fajta baktériumok; Ez utóbbi visel kellemetlen, hanem gyakran azért, mert a modell túl nagy és a "szivárgás", könnyen szélétől szennyező anyagok vagy orr különbség az alapvető szerepet játszanak a szűrés.