NIOSH létrehoz App munkahelyi zajnak való kitettség méréséhez

Ez a történet a NIOSH információit arról, hogy miért a mozgatható app nem érhető el az Android frissítve lett.

Washington-NIOSH birtokol fejlett egyzaj szint mérő mobil appa munkahelyen a zajterhelés mérésére tervezték.

Az app,elérhető az Apple eszközök, szolgáltat zaj expozíció mérőszámok, hogy "fontos a megfelelő munkahelyi zajmérés," NIOSH állítja aJanuár 17-én blogbejegyzést. NIOSH együttműködik más ügynökségekkel, hogy dolgozzon ki egy Android verzió, de a Hivatal kijelentette, hogy azt lehet-e az alkalmazás csak a kijelölt eszközök elérhető Android készülékek és modellek nagy száma miatt. A projekt kezdődik ha finanszírozás elérhetővé válik.

Az app szállít pillanatnyi zajszint, A-súlyozott, C-súlyozású vagy Z-súlyozású decibelekben, valamint a paraméterek rendeltetése, hogy a munkahelyi zaj-okozta halláskárosodás csökkenti. Használók tud megment és osztozik mérési adatok és zaj és a hallás a kármegelőzés általános információt kaphatnak.

NIOSH javasolja az app segítségével egy külső mikrofon és akusztikai kalibrátor a jobb pontosság. Az app nem kívánják használni való megfelelés, vagy szakmai hangszintmérő vagy zaj dózismérő, az Ügynökség figyelmeztetések helyettesítésére.

2014-ben NIOSH kutatók megvizsgálták közel 200 zajmérési apps. Azt találták, hogy a rendelkezésre álló alkalmazások az alkalmi felhasználók számára készült, és nem a pontosság és a funkcionalitás a munkahelyi zajmérés, szerint a blogbejegyzést.