NIOSH N95 maszk tisztítási és kiválasztási NIOSH N95 maszk elv

NIOSH N95 maszk tisztító- és kiválasztási NIOSH N95 maszk elv
Az NIOSH N95 maszk lehet csak viselni különleges környezetben, például, ahol sokan vannak, és ahol nem áramlik a levegő. Persze a vadon élő séta, annak érdekében, hogy ellenálljon a homok és a hideg, vagy egy levegő szennyezés környezet tevékenységekben szükség-hoz hord a NIOSH N95 maszk, de az idő nem kell túl hosszú. Ezen túlmenően az influenza járvány szezon, számos nyilvános helyen kórokozók megléte is viseljenek NIOSH N95 maszk. Az NIOSH N95 maszk viselése csak az egyik módja, hogy megakadályozzák a légúti fertőzések, a legfontosabb dolog, hogy jó élet.

NIOSH N95 maszk tiszta

A külső réteg a NIOSH N95 maszk gyakran felhalmozódik, por, baktériumok és egyéb szennyeződéseket a szabadba, és a belső réteg blokkok a kilélegzett baktériumok és nyál, úgy, hogy a két oldal nem használható, ellenkező esetben a szennyezett talaj közel az arc amikor belélegezve a szervezet, és válik a fertőzés forrása. NIOSH N95 maszkot, amikor nem visel, kell egymásra a tiszta borítékot, és közel az orr és a száj oldalán a fold, nem könnyen töltött be a zsebben, vagy lóg a nyak.

Ha a NIOSH N95 maszk kilégzési forró, vagy nedves nyál, gátolja a baktériumok szerepét is jelentősen csökken. Szóval, általában jobban készít néhány NIOSH N95 maszk, annak érdekében, hogy a napi mosás során kell. Mosás előtt forró vízbe 4 percig kell használni.

Kijelölés NIOSH N95 maszk van három alapelvet:

Az első NIOSH N95 maszk por-zárolás hatékonyságát. NIOSH N95 maszk akadály hatékonyságának alapja a finom por, különösen az alábbi légúti por akadály hatékonyságát a standard 5 mikron. Mert a por átmérője egyenesen az alveoláris, a legnagyobb hatással az emberi egészségre. Általános géz NIOSH N95 maszk, az elv, a rezisztencia esetén mechanikus szűrő, ez azt jelenti, hogy a por dudorok a géz, keresztül - réteg a gáton, hogy néhány nagy részecskék por blokkolja a homokba. De néhány finom por, por, különösen kevesebb, mint 5 mikron lesz a a géz, a rács, a légzési rendszer. Vannak néhány Érintésvédelmi NIOSH N95 maszk, a Szűrés szempontja állandó statikus rost összetétele, azok kevesebb, mint 5 mikron a szűrőn a folyamat, elektrosztatikus vonzás és adszorpciós-Füstszűrő-hoz elfog a finom por por belégzését díjmentesen , valóban szerepet játszanak a porban.

Második, NIOSH N95 maszk és az arc formája szoros mértékét. A levegő az, mint a víz, ahol az ellenállás kis és az első áramlását. Ha a NIOSH N95 maszk alakját és az arc nem szoros, a levegő, a veszélyes dolgokat soha nem szivárog be a szobába, be az emberi légúti. Tehát még akkor is, ha úgy dönt, a média jobb NIOSH N95 maszk. Szintén nem tudja megvédeni az egészségre. Most sok külföldi szabályozások és a szabályozás, munkavállalók rendszeresen NIOSH N95 maszk tapadási vizsgálat kell végezni. Célja hogy győződjön meg arról, hogy a munkavállalók a megfelelő NIOSH N95 maszkot használja, és a megfelelő lépéseket a NIOSH N95 maszkját.

Harmadszor kényelmes viselet. Igényel a légzési ellenállás-hoz lenni kicsi, könnyű súly, egészségügyi, könnyű karbantartás viselni. Úgy, hogy a munkavállalók hajlandó viselni, és javítja a munka hatékonyságát, a munkahelyen. Ez egy külföldi karbantartást NIOSH N95 maszk, nincs takarítás vagy csere alkatrész, amikor az ellenállás por vagy a NIOSH N95 maszk sérült az ártalmatlanítást követően úgy, hogy mindkét NIOSH N95 maszk egészségügyi és szükségtelenné teszi a fenntartása a NIOSH N95 maszk időt és energiát munkavállalókat A és sok NIOSH N95 maszkok vannak használható íves forma, mind annak biztosítása érdekében, hogy az alakja az arc egy jó roham, és tud eltartás némely hely az orr és a száj, kényelmes viselet.