NIOSH N95 maszkot a pontos viselni módszer

NIOSH N95 maszk-a pontos kopás módszer
NIOSH N95 maszk a legszélesebb körben használt, tudjuk használni, hogy kiszűrje a levegő N95 maszkok szennyeződések egy osztály a orvosi felszerelések. Szóval tudod, mi is pontosan a NIOSH N95 maszk?
1. húzza ki a maszk fel és le, nyissa meg a nyitott fold;
2. egy kissé fekete oldalával ki, sápadt fehér (gumi-szalag vagy fül)
(3) az oldalán az orr klip (fém orrnyereg-betét, pp orrnyereg-betét) oldalán;
4. mindkét végén a gumiszalag segítségével fér az arc;
5. két ujjal, mindkét oldalán az orr csendben nyomd meg a fém;
6. Ezután húzza az alsó végén a maszk az állkapocs, állítsuk be a szakadékot, valamint az arc.
(7) fontos megjegyezni, hogy amikor NIOSH N95 maszk viselése kell NIOSH N95 maszkot visel egy orr orr egy fekete oldalon.
NIOSH N95 maszkot, de általában a legszélesebb körben használt a sok. A szerkezet egy szűrő maszkok kell osztani a két fő, egy fő szerve a maszk, is lehet értelmezni, mint egy maszk, maszk; a másik pedig a szűrő anyagot, beleértve a por-szűrő pamut és anti-vírus Füstszűrő doboz és így tovább. Ezért a kiválasztott szűrőtípus maszkok használatát, és néhány a termékek az Ön számára a következő kényelem, amit tudod használ ugyanaz maszk a legfőbb szerv, amikor a por, a munkahelyi környezet, por, és a megfelelő szűrő pamut, így tesz a por maszkok; Mikor a kereslet a mérgező környezetben az anti-vírus, kicserélt szűrő pamut, és a megfelelő kémiai szűrő be van telepítve, így lett egy védő maszk, és talán az Ön munkáját igényeinek, az Ön számára több kombináció.
NIOSH N95 maszk megakadályozhatja, hogy formaldehid?
A hatás nem nyilvánvaló, elkerülésére a legjobb formaldehid nem az érjen, mi mindig meg kell felelniük a belső szellőzés, a más kapcsolat használatával a valódi értelemben vett egészségügyi, talán a használata Aktívszén adszorpció hatású, egy jó kiválasztása.
NIOSH N95 maszk elv a következő: NIOSH N95 maszk szűrő alapelve a maszkon belül az aktív szén réteg a szűrőt, elsősorban két módon: 1. aktivált szén-rost ruhaanyag;
2. aktív szén-dioxid részecskék. NIOSH N95 maszk a Aktívszén szűrő réteg a fő funkciója az adszorpciós szerves gázok, a malodor és a mérgező por, nem egyedül, a por, szűrő, szűrő a finom por főleg az ultrafinom rost elektrosztatikus szűrő ruhával, hogy mi általában mondjuk a nemszőtt Geotextíliák és meltblowers együttműködve. NIOSH N95 maszk alapján az ilyen típusú információ egy anti-vírus és Érintésvédelmi kétszintű hatású, így nem kétséges, NIOSH N95 maszk anti por hatását.
Az NIOSH N95 arc hasznos?
Az aktív szén összetételét a NIOSH N95 maszk birtokol egy erőteljes adszorpció függvény-hoz adszorbeálódik gázok (szennyeződések és káros anyagok a levegőben), folyékony vagy kolloid szilárd, a felszínen a NIOSH N95 maszk; gáz, folyadék NIOSH N95 maszk adszorpciós az anyag minőségének lehet közel a minőség az aktív szén önmagában. Ebből a szempontból a NIOSH N95 maszk viselése nagyon hasznos.

Eldobható NIOSH N95 maszk készült a felület, nem szőtt szövet 28 gramm, a közepén az első réteg segítségével antibakteriális filter papír szűrő legfeljebb 99,999 %-antibakteriális hatás megakadályozni a vírus. A használatát az új nagy teljesítményű adszorpció, szűrés információ - aktív szénszálas, aktivált szén-dioxid-szövetből készült, anti-vírus, dezodor, szűrő baktérium, por és egyéb hatások
Eldobható NIOSH N95 maszk szolgáltatások,: kényelmes, tiszta, tiszta, környezetbarát. Lehet egy nagy számú rövid távú termelési, gyors szállítás és így tovább. Különösen alkalmas nagy balesetek és a fertőző betegségek.