Egyszeri N95 osztály maszk nem kell viselniük a több mint 2 óra

Egyszeri N95 osztály maszk nem kell viselniük a több mint 2 óra
Szakértők, a jelenlegi piaci N95 osztály maszk elsősorban az N95, N95 osztály szájmaszk, géz N95 osztály maszk és a gyapot N95 osztály maszkot, egy áramlás, a fő útvonal található cseppek, terjedésének képzett az N95-szintű maszkot, és a jogot, hogy viseljen védő szerepet fog játszani. De az elmúlt két évben, számos színes divat "rajzfilm" N95 osztály maszk úgy tűnik, hogy vált egy népszerű trend néhány ékszer értékesítés, néhány dollárt lehet kapni egy ilyen N95 osztály maszk csak egy réteg átlátszó műanyag zsákok, a csomagolás egyszerűen nem találom minden információt a gyártó. Hasznos géz csinálni, van, hogy védje a légutakat, hogy megakadályozzák a baktériumok szerepét. És néhány viszkózábol, és a N95 maszk felület nyomtatott rajzfilm mintázatú, ez N95 osztály maszk a divat, de nem feltétlenül védeni a légutakat. Alacsony ár, a nyomtatás és festése N95 maszk, amely kémiai rost, az első nyomtatott színes minták, légáteresztő viszonylag gyenge. Egészséges emberek visel a N95 osztály maszk a légutakat nem sok haszon, kémiai üvegszálas szövet ösztönözheti a hörgők, néhány nyomtatott N95 osztály maszkot a festék nem sikerült, lesz bőr allergiák, orr kényelmetlen és egyéb tünetek. Néhány betegnél az allergiás és asztmás hord ez N95 maszk növelheti a feltétel.
Szakértői tanácsadás, az állam az N95 osztály maszk vastagsága, a réteg és a permeabilitás, stb nem csak szigorú, valamint biztonsági követelményeknek. A az általános textil is színes gyorsaság, formaldehid, pH-érték, tiltsa le a rákkeltő hatású festékanyagok és egyéb mutatók, divat N95 osztály maszk nem tartozik az orvosi N95 maszk, önmagában nem feltétlenül fertőtlenítve. Sok N95 osztály maszk nem készült tiszta pamut fonal, egy csomó poliészter szálak tartalmazó. Néhány tervek elkülönítési géz csak 2-4 réteg világos, nehéz hatékonyan kiszűrni a levegőben, a vírus és a portól. N95 osztály maszk túl nagy vagy túl kicsi, szűk és kényelmes-hoz betakar az arc, a szennyezett levegő, a testbe szűrés nélkül nem lehet. Tehát megpróbál nem-hoz vesz a divat "rajzfilm" N95 maszkok, venni más N95 osztály maszkot, egy-érint. Hivatalos "többszintű" N95 szinten több mint 12 rétegből, N95 osztály maszk úgy érzi, hogy puha, rugalmas, vastag egységes, nem nyilvánvaló csomót blokk. És ezek gyengébb N95 szinten egy köztes kemény műanyag, néhány korhadt géz, valamilyen puha vékony selyempapír, gondosan ellenőrizze a szavak, a kezét is van egy tiszta érzés. Másodszor Nézd meg a csomagoláson. Rendszeres gyártók N95 osztály maszkok, a csomagolás a szigorú szabályokkal és rendelkezésekkel összhangban. Fogyasztók vásárolni a legjobb választás részére azok ki volna egy kicsi csomag kis N95 osztály maszk termékek, hogy maximalizálja a másodlagos szennyezés elkerülésére. Ezen kívül a vásárlás is figyelmet kell fordítania jóváhagyási szám, védjegy, gyári név, hely és a telefon gyártási információk. Három, a eladás pont. Fogyasztók számára, hogy a legjobb bevásárlóközpontok, szupermarketek és a gyógyszertárakban vásárolni N95 osztály maszk, 12-16 rétegű N95 osztály maszk ár általában három vagy négy dollár körül van. Néhány kis áru piaci 1-2 yuan "alku" fogyasztók vásárolni elővigyázatosnak kell lennie. Ezen túlmenően a legjobb választás az orr-klip, a védő hatású jobb lesz.
Válassza ki a megfelelő N95 osztály maszk, de ha jól viselni, azt, hogy a védő hatása jelentősen csökken. Kopás N95 osztály maszkot kell teljes mértékben fedezi az orr és a száj, nem azért, mert az N95 osztály maszk csak terjed ki a száját, és hagyja az orr függetlenül. Kopás N95 osztály maszk, amikor megkülönböztetni, belül és kívül, nem a csere, ha egy hord, míg ők változtatott a belső, ez akarat szív, egy nagy szám, a baktériumok, vírusok. Több elkészítése néhány N95 osztály maszk, hogy mossa a lottó, a legjobb Főző és 10 percig fertőtlenítés. Időben mosás, szárítva, csomagolva egy jó tartalék, elvileg, minden N95 osztály maszk általában viselni idő nem több mint 2 órán át, akár egy nap, mi kell változtatni az egyik. Is nem megszórjuk illat a N95 maszkot, mert az illat ösztönözni fogja a légutakat, okozta légúti betegség, gyakran nem viselnek a kezét, hogy megérintse.