Lengyelország az európai Kína a levegőszennyezés beacause

Lengyelország Európa Európája a levegőszennyezés okozta


A lengyel fővárosban egyre nehezebb belélegezni, anélkül, hogy beleégett volna az égett fajta bűzbe, és így a varsói lakosok a világ legszennyezett városaiban élő és az anti-szmog maszkokat feltörő emberek figyelmét felkérték. A városi jegyek a hétvégén olyan rosszak voltak a levegőszennyező anyagok szintjén, hogy a helyi hatóságok hétfőn, január 9-én nyilvánosságra hozzák a tömegközlekedést a helyi kibocsátás korlátozása érdekében.

A városban regisztrált levegőszennyező anyagok mennyisége vasárnap elérte az óriási 437 mikrogrammot köbméterenként (lengyel link), az EU által megállapított 24 órás átlagos normát 50. Párizsban a tisztviselők egy "szmog riasztást" deklarálnak 80 mikrogramm köbméterenként.

A levegőminőségi mutató, amely a káros szennyező anyagok, például a szén-monoxid és a kén-dioxid levegőben lévő mennyiségét kiszámítja, 176 Varsó egyes részein regisztrált. Összehasonlításképpen Peking átlaga 196 volt ugyanazon a napon. Kedden a New York-i szint 32 éves volt, a londoni pedig 71. A varsói városi hatóságok sürgetik az embereket, hogy maradjanak otthon, ha tudják.


CE FFP2 gyártót gyártunk